Industrie

Alle referentieprojecten op een rij ...

Referentieproject: Partners maken snelle levering energieverdelers mogelijk

Partners maken snelle levering energieverdelers mogelijk

Levertijden zijn momenteel dé uitdaging in de industrie. Door snel te schakelen hebben Koninklijke Oosterberg, Siemens en EDS Systems op korte termijn vier verdeelkasten kunnen leveren voor technische verenproducent Merwede Springs. Hiermee kan het bedrijf de productie duurzaam uitbreiden.

Lees meer »
Referentieproject: Op Oosterberg kan ik mijn klok gelijkzetten

Op Oosterberg kan ik mijn klok gelijkzetten

Mede vanwege corona zijn de orderboeken bij LCT-Textilligence extra goed gevuld. Het bedrijf is dan ook blij om vorig jaar met de Koninklijke Oosterberg als elektrotechnische groothandel in zee te zijn gegaan.

Lees meer »
Referentieproject: Partners borgen betrouwbare energievoorziening diervoederproducent

Partners borgen betrouwbare energievoorziening diervoederproducent

Met een nieuwe ALPHA 3200 energieverdeler is de productiecontinuïteit bij een diervoederproducent in Doetinchem goed geborgd. Het resultaat van sterk samenspel tussen Siemens, Koninklijke Oosterberg en VTS Automation.

Lees meer »
Referentieproject: Meedenken over efficiëntie en kostenbesparing bij Boetech

Meedenken over efficiëntie en kostenbesparing bij Boetech

Efficiëntere behuizingen, materialen seriematig geassembleerd aangeleverd én slim voorraadbeheer. Boetech Meps International uit Almere is fabrikant van koe-routingsystemen die perfect aansluiten op de melkrobots van Lely, die koeien automatisch melken.

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg geeft goed advies, heeft verstand van zaken en levert snel

Oosterberg geeft goed advies, heeft verstand van zaken en levert snel

Daly Plastics en dochteronderneming Caroda Polymer Recovery. Twee Zutphense recyclebedrijven die plastic folieafval van bedrijven sorteren, reinigen en verwerken tot regranulaatkorrels: de grondstof voor bijvoorbeeld vuilnis- en pedaalemmerzakken

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg is veel meer dan een dozenschuiver

Oosterberg is veel meer dan een dozenschuiver

Als het gaat om maatwerk energieverdelers en besturingskasten vormt S&P Paneelbouw B.V. in het Gelderse Elst een betrouwbare partner. Voor eigen opdrachtgevers, maar ook die van Oosterberg. Een mooie wisselwerking, want op onze beurt houden wij onderdelen voor S&P Paneelbouw op voorraad. Zo helpen we elkaar verder.

 

Lees meer »
Referentieproject: De Jong’s Liften in Leerdam

De Jong’s Liften in Leerdam

Goederenliften, personen- & goederenliften voor de bouw en industrie én magazijnliften voor opslag- en distributiefaciliteiten. Stuk voor stuk veilig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Bij De Jong’s Liften in Leerdam wordt hier iedere dag met precisie aan gewerkt. Onderdelen als (veiligheids)schakelaars, relais, sensoren en noodverlichting komen bij technische groothandel Koninklijke Oosterberg vandaan.

Lees meer »
Referentieproject: “Oosterberg vindt altijd precies wat je nodig hebt”

“Oosterberg vindt altijd precies wat je nodig hebt”

Sinds 1930 is RHB Stevedoring & Warehousing een van de toonaangevende bedrijven in de Rotterdamse haven. RHB is gespecialiseerd in het laden, lossen en de op- en overslag van zware lading, apparatuur voor windmolens, stukgoed en breakbulk. Oosterberg levert de producten en onderdelen voor de technische dienst. “Makkelijk en snel, ideaal!”

Lees meer »
Referentieproject: Damen Shiprepair Harlingen blij met advies en producten van Oosterberg

Damen Shiprepair Harlingen blij met advies en producten van Oosterberg

Schepen repareren en onderhouden is dagelijkse kost voor de medewerkers van Damen Shiprepair Harlingen. In diverse hallen en op platforms van deze scheepswerf worden onderdelen gerepareerd en jaarlijks meer dan 1.500 schepen en luxe jachten weer perfect zeeklaar gemaakt. Hierbij is goede verlichting van groot belang. Oosterberg zorgde voor de lichtberekeningen én nieuwe ledlampen.

Lees meer »
Referentieproject: 30 PLC’s voor groot zuivelproject

30 PLC’s voor groot zuivelproject

Wisdom Parts in Aalten is gespecialiseerd in slimme, geautomatiseerde toegangssystemen voor bedrijven waar zeer strenge hygiëne-eisen gelden. Oosterberg zorgt voor de technische ingrediënten.

Lees meer »
Referentieproject: Nieuwe 10-kops afvulmachine Gronfa Procestechniek

Nieuwe 10-kops afvulmachine Gronfa Procestechniek

De elektrotechnische materialen van Oosterberg worden – ook in de industrie – gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld voor de nieuwe afvulinstallatie van Gronfa Procestechniek, bedoeld voor een klant in de chemische industrie.

Lees meer »
Referentieproject: “Op elke vraag een antwoord”

“Op elke vraag een antwoord”

Natuurlijk bestellen ze bij Grozette in Woerden via de webshop. Bijna 99 procent van alle bestellingen bij Oosterberg gaat via het web. Maar nog belangrijker vindt Frans Verhoeven het meedenken van de industriespecialisten. “Ze hebben op elke vraag een antwoord.

Lees meer »
Referentieproject: Bijzondere installatie-eisen schip Duc Solution

Bijzondere installatie-eisen schip Duc Solution

Naast woningbouw en utiliteit richt Oosterberg zich ook steeds meer op de industrie. Eén van haar klanten is Electroservice Urk,  gespecialiseerd in scheepvaart.

Lees meer »
Referentieproject: Energiezuinige leds voor Keune Haircosmetics

Energiezuinige leds voor Keune Haircosmetics

De productiehal van Keune Haircosmetics in Soest is voorzien van energiezuinige ledverlichting van Regiolux. “De twee-lamps armaturen zijn vervangen door enkele leds”, zegt technicus Rick Hakkert.“

Lees meer »
Referentieproject: “Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.”

“Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.”

Shuffle-Mix is sinds twee jaar klant bij Oosterberg. “De producten die wij maken vragen om een andere voorraad bij de groothandel, artikelen die meer gericht zijn op de industrie.

Lees meer »
Referentieproject: Van Beek Elektrotechniek grijpt nooit mis:

Van Beek Elektrotechniek grijpt nooit mis:

Op verzoek van Van Beek Elektrotechniek in Veenendaal houdt Oosterberg een speciale voorraad bij, die gelabeld voor ze klaar ligt. “Goede condities bij de groothandel zijn belangrijk”, zegt directeur Arjan van Beek. “Maar het is ook essentieel dat er op tijd geleverd wordt. En zo grijpen wij nooit mis!”

Lees meer »
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl