Elektrotechniek

Producten en oplossingen

Oosterberg is een succesvolle en snel groeiende elektrotechnische groothandel met ruim 350 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland; het hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn.

Breed assortiment

Oosterberg is ISO 9001:2015 gecertificeerd en levert een breed assortiment elektrotechnische artikelen van
A-leveranciers en meer. Naast de gerenommeerde merken levert Oosterberg ook een breed palet aan eigenwijze niche merken. Zo vindt u bij ons alles van uw gading, van degelijke en betrouwbare artikelen tot speelse en innoverende productlijnen. Wist u bijvoorbeeld dat wij al jaren ook een breed assortiment voor de industrie hebben? Ontbreekt er toch iets? Dan zoeken wij graag met u naar een passende oplossing.

Diensten en maatwerkoplossingen

Oosterberg biedt naast de verkoop van elektrotechnische producten toegevoegde waarde met een breed pakket diensten en oplossingen. Wij faciliteren uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent! De markt vraagt maatwerk en slimme oplossingen die het werk efficiënter maakt. Ook hierin blijven wij continu verder ontwikkelen en professionaliseren. Waarbij uw wens en behoefte altijd centraal staat.

de-vriendelijkste-groothandel-van-nederland-750x200

Oosterberg biedt ook:

Oplossingen:

Wilt u advies?

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl