Onze kernwaarden

Bij elkaar komen is een begin, met elkaar samenwerken is succes

Kernwaarden geven de unieke kenmerken van onze organisatie weer. We vinden het belangrijk dat onze klanten, leveranciers en (toekomstig) medewerkers begrijpen wie wij zijn, hoe wij werken en waar wij voor staan. Kernwaarden zijn de spil van ons bestaan en we doen elke dag ons uiterste best om ze waar te maken. Van verkoper tot chauffeur, samen maken we het verschil:

In alles de vriendelijkste
We helpen je altijd op een prettige manier en denken graag met je mee, of je nu met ons belt, je langskomt of een vraag stelt via de social media. We scoren als Oosterberg al jaren het hoogst op klantvriendelijkheid binnen onze branche*. Vriendelijkheid kost niets extra’s en vinden we niet meer dan gewoon.

Onze oplossing gaat verder dan jij verwacht
Daar waar een ander stopt, gaan wij door! Met ‘bestaat niet’ of ‘kan niet’ nemen wij zomaar geen genoegen. Maatwerk is voor ons geen exclusiviteit, maar meer standaard dienstverlening.  Voor elke vraag zoeken wij samen met u een oplossing, wij zijn flexibel en denken buiten de gevestigde kaders, elke unieke situatie vraagt om een passende oplossing. Kortom, laat u door ons verrassen.

Wij zijn nét iets anders dan jij denkt
Hoog van de toren blazen past niet bij ons, maar eigenzinnig zijn wij toch zeker. Zo rijden wij met eigen chauffeurs en kun je persoonlijk een vraag stellen aan onze algemeen directeur, Flip Oosterberg. Bij Oosterberg is geen klant hetzelfde en dat snappen wij als geen ander, dat is nu typisch Oosterberg!

Omdat we voor iedereen het beste willen
Zorg voor een ander zit ons als familiebedrijf in de genen. Dit doen we door aandacht te hebben voor het welzijn van onze medewerkers en te streven naar duurzame relaties met klanten en leveranciers. Als erkend leerbedrijf bieden we de jonge generatie stageplaatsen aan. We beseffen elke dag dat we rekening moeten houden met de generaties na ons en investeren steeds meer in duurzame projecten en samenwerkingsverbanden. Oosterberg voor een betere aarde.

Wij staan 24/7 voor iedereen klaar
Dit bedoelen we tweeledig:
1) Dag en nacht staan wij voor jou als klant klaar. Bestel je voor 19.00 uur, dan zorgen wij dat dit de volgende werkdag op locatie is (mits op voorraad in centraal magazijn). Buiten de normale openingstijden van onze vestigingen helpen we onze klanten al jaren met de 24/7 calamiteitenservice.
2) Bereikbaar betekent bij ons ook toegankelijk. Oosterberg is er voor iedereen die iets heeft met elektrotechniek. Wie je ook bent, waar je ook woont, welke functie je bekleedt of voor welke organisatie je werkt. Wij staan altijd voor je klaar.

 *BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid Installatie 2016 – 2017.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl