Grote Projecten

Alle referentieprojecten op een rij ...

Referentieproject: Tot aan de schroefjes op de plinten: precisiewerk bij het nieuwe stadskantoor in Heerlen

Tot aan de schroefjes op de plinten: precisiewerk bij het nieuwe stadskantoor in Heerlen

Een iconisch gebouw, een open karakter, ‘stevig in haar context verankerd’. Dat typeert het nieuwe stadskantoor van Heerlen. De realisatie van het gebouw is een meerjarenproject waar technisch installateur Homij samen met o.a. het prestigieuze architectenbureau Mecanoo aan werkt.

Lees meer »
Referentieproject: Elektrotechnische materialen voor 655 woningen van tevoren gereserveerd

Elektrotechnische materialen voor 655 woningen van tevoren gereserveerd

Wanneer een project op de agenda staat, wil je zeker weten dat de benodigde materialen voorradig zijn. Dankzij de projectmodule van Koninklijke Oosterberg heb je dit zelf in de hand. Dit ervaart ook Cees Spierenburg van Rijndorp Installaties: “We weten zeker dat we volgens planning kunnen werken.”

Lees meer »
Referentieproject: Slimme en duurzame verlichting voor zorgappartementen Carinova

Slimme en duurzame verlichting voor zorgappartementen Carinova

Strukton Worksphere en Oosterberg werken al een aantal jaren plezierig samen. Dus toen Strukton Worksphere van zorgorganisatie Carinova een aanvraag kreeg voor een nieuw verlichtingsplan, staken zij de koppen graag weer bij elkaar. Ook OPPLE Lighting, fabrikant van innovatieve ledverlichting, schoof aan. Het resultaat: slimme, duurzame verlichting met voordelen voor bewoners én de zorg.

Lees meer »
Referentieproject: Goede, veilige én draadloos dimbare verlichting  voor bouwterrein langs het spoor

Goede, veilige én draadloos dimbare verlichting voor bouwterrein langs het spoor

Een bouwterrein vlak naast NS-station Groningen goed uitlichten, zonder de langsrijdende treinmachinisten te hinderen, hoe doe je dat? Lednovate (waar Oosterberg exclusief leverancier van is) kwam met de ideale oplossing: draadloos dimbare lichtmasten.

Lees meer »
Referentieproject: De Finest of Ockenburgh; nieuwbouwproject in Den Haag

De Finest of Ockenburgh; nieuwbouwproject in Den Haag

Oosterberg Wateringen is sinds afgelopen jaar een van de belangrijkste leveranciers van Van Dillen; een grote installateur in het westen van het land.

Lees meer »
Referentieproject: Modern en duurzaam installatieconcept voor universiteitsgebouw

Modern en duurzaam installatieconcept voor universiteitsgebouw

Een gebouw van twaalf verdiepingen – met een totale oppervlakte van 19.000 m2 – in een jaar tijd volledig renoveren, ga er maar aan staan. Bij BINX Smartility draaien ze er hun hand niet voor om: door de bouw- en installatiewerkzaamheden slim te combineren, hebben ze alles onder controle.

Lees meer »
Referentieproject: Slimme nieuwe samenwerking:  levering, assemblage en logistiek in één hand

Slimme nieuwe samenwerking: levering, assemblage en logistiek in één hand

Een bestaand pand met binnentuin aan de rand van het Amsterdamse stadscentrum, omgetoverd tot een zeer modern kantoorcomplex. Verrijkt met een schitterend atrium, veel glas, nieuwe technologie, zonnepanelen en duurzame, energiezuinige verlichting. Dat is The Cloud, de nieuwe thuishaven van dynamische bedrijven als Uber, Leisure, Spaces en Amazon. Croonwolter&dros zorgde voor de elektrotechnische installatie, Oosterberg voor alle basismaterialen én extra (logistieke) service.

Lees meer »
Referentieproject: Eerste dubbellaagse tunnel van Nederland

Eerste dubbellaagse tunnel van Nederland

Dwars door Maastricht is de eerste dubbellaagse tunnel van Nederland aangelegd. Strukton was verantwoordelijk voor de totale elektrotechnische installatie.

Lees meer »
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl