Duurzaam

Oosterberg, voor een betere aarde

betere-aarde2Duurzaamheid wordt in de bouw steeds belangrijker. Wat moet u er als installateur mee? Kunt u er tegenwoordig nog wel omheen? Oosterberg biedt u producten en diensten op het gebied van duurzaamheid, zodat u verder kan en kunt bieden wat de markt vraagt.

Duurzame producten

Er is een stijgende vraag naar duurzame producten zoals onder andere zonnepanelen en producten die het energieverbruik monitoren en/of verlagen. Het duurzame assortiment bij Oosterberg groeit daarin continu mee. Steeds meer producten krijgen ook een duurzaamheidslabel van Greenworks dat aangeeft hoe duurzaam het product is.

Log in en ontdek het assortiment duurzame producten

Assortiment zonnepanelen en duurzame producten

Zonnepanelen

Oosterberg levert hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen. Naast onze eigen pv-specialisten kunnen wij voor volledig advies terecht bij ons kenniscentrum Hadec, dat gespecialiseerd is op het gebied van zonne-energie en pv-installaties.

Gebouwintelligentie

Ook zien wij een toename in de vraag naar gebouwautomatiseringssystemen en oplossingen. Hiervoor bieden we een breed pakket producten en systemen.

Scholing en training

De vraag naar de inhoudelijke kennis die hierbij komt kijken, neemt ook toe. Daarom bieden wij installateurs scholing en training aan op het gebied van gebouwintelligentie en duurzaam installeren.

Duurzame projecten en samenwerkingen

Daarnaast investeren we ook steeds meer in duurzame projecten en samenwerkingsverbanden zowel in- als extern. Zo participeren wij in het Brancheplan Verpakkingen, Circolektra, Kenniscentrum duurzame energie en zonnepanelen en Greenworks.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl