“Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.”

Een kort gesprek met directeur Gerard van de Kraats van Shuffle-Mix

Shuffle-Mix is sinds twee jaar klant bij Oosterberg. “De producten die wij maken vragen om een andere voorraad bij de groothandel, artikelen die meer gericht zijn op de industrie. Met de nieuwe divisie Industrie heeft Oosterberg dat zeer snel opgepakt. Bij artikelen die nog niet in het assortiment zitten, vragen ze meteen of we het in de toekomst meer gaan gebruiken. Als dat zo is dan wordt het direct in het vaste assortiment opgenomen. Dat gaat dan zo snel dat het de volgende dag al via hun site wordt aangeboden.

img_7246Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.

” Van de Kraats is ook erg te spreken over de snelle levering en goede service bij Oosterberg. “Je merkt aan alles dat er -naast hun bestaande doelgroepen- een flinke focus zit op de industrie. Ze timmeren stevig aan de weg!”, zegt hij.

Oosterberg leverde bij Shuffle-Mix onlangs de elektrotechnische componenten voor 25 koelunits bestemd voor slagroomfabrikant FrieslandCampina. “De slagroom mag maar een beperkte tijd buiten de koeling staan. Tijdens de productie bij bakkerijen wordt er dan een koeler opgezet”, aldus Van de Kraats.

Terug naar Industrie
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl