Koninklijke Oosterberg

De vriendelijkste groothandel van Nederland!

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle, snel groeiende, ISO 9001-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 350 medewerkers en 20 vestigingen, verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat 127 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Oosterberg faciliteert uw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat u kunt doen waar u goed in bent.

Wist u bijvoorbeeld?

Dat onze oplossingen verder gaan dan u verwacht? Zoals:

Zo maken wij het verschil:

  • In alles de vriendelijkste*.
  • Onze oplossing gaat verder dan jij verwacht.
  • Wij zijn nét iets anders dan jij denkt.
  • Omdat we voor iedereen het beste willen.
  • Wij staan 24/7 voor iedereen klaar.

Onze kernwaarden

*We scoren als Oosterberg al jaren het hoogst op klantvriendelijkheid binnen onze branche volgens BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid Installatie 2016 – 2017.


Persoonlijk woord Flip Oosterberg

“Daar gaan er dertien van in een dozijn!”flip-oosterberg

Een veel gehoorde kreet, als het gaat over de ‘grossier’ in het algemeen. Als ik dat hoor raakt mij dat en motiveert het mij telkens weer om juist het verschil te maken. De rol van de groothandel veranderde de laatste jaren in een verrassend hoog tempo. Innovaties, technologische ontwikkelingen en vooral digitalisering zullen van grote invloed blijven op onze organisatie. Toch valt of staat het succes van de groothandel, met de kracht van haar medewerkers. Ik ben me terdege bewust van het belang van investeren in innovaties en ICT, maar juist het blijven investeren in onze medewerkers, maakt ons bijzonder. Nu en in de toekomst.

Je moet de juiste mensen in de bus hebben zitten, voordat je bekijkt waar je heen wilt gaan.
Jim Collins

Het aantrekken van de juiste medewerkers en hen in hun ontwikkeling begeleiden, blijft de belangrijkste uitdaging voor onze toekomst. Zeker, omdat Oosterberg zich nog nadrukkelijker wil onderscheiden op het gebied van kennis, service en toegevoegde waarde. Hierbij staat u, als klant of leverancier, altijd centraal. Op deze website informeren wij u, in diverse rubrieken, over ons aanbod en over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Flip Oosterberg

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl