Koninklijke Oosterberg

De vriendelijkste groothandel van Nederland!

Koninklijke Oosterberg is een succesvolle, snelgroeiende, ISO 9001-gecertificeerde elektrotechnische groothandel met ruim 400 medewerkers en 20 vestigingen, verspreid over heel Nederland; een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Het familiebedrijf bestaat 130 jaar en biedt, naast de verkoop van een breed assortiment elektrotechnische artikelen, beveiligingsproducten en duurzaamheidsproducten, toegevoegde waarde met een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Oosterberg faciliteert jouw activiteiten in de elektrotechniek optimaal, zodat je kunt doen waar je goed in bent.

Wist je bijvoorbeeld?

Dat onze oplossingen verder gaan dan je verwacht? Zoals:

Zo maken wij het verschil:

  • In alles de vriendelijkste*.
  • Onze oplossing gaat verder dan jij verwacht.
  • Wij zijn nét iets anders dan jij denkt.
  • Omdat we voor iedereen het beste willen.
  • Wij staan 24/7 voor iedereen klaar.

Onze kernwaarden

*We scoren als Oosterberg het hoogst op klantvriendelijkheid binnen onze branche volgens BouwKennis Marketing Score Card Klanttevredenheid Installatie 2023.


Persoonlijk woord George Rietbergen, Algemeen directeur

“Omdat wij voor iedereen het beste willen”

Die Oosterberg-kernwaarde vind ik misschien nog wel het meest treffend. Uiteindelijk zijn onze klanten ons bestaansrecht. Wanneer we goed begrijpen wat u als klant nodig hebt, kunnen we u nog beter van dienst zijn. Met soms kleine aanpassingen maken we dan echt het verschil. Wij zijn een Hollands familiebedrijf met een ‘platte’ organisatie. Daarom staan we zo dicht naast onze klanten, met een no-nonsense aanpak. Dat is de unieke kracht die u en andere klanten voor Oosterberg doet kiezen. Daarmee kunnen we het verschil blijven maken.

Om het onze klanten en onszelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, verbeteren wij onszelf voortdurend in de wijze waarop we werken en in onze systemen. Bovendien blijven we scherp kijken naar hoe we nieuwe toegevoegde waarde kunnen leveren aan u als onze klant. We willen het steeds net iets beter doen dan anderen in de markt. Ik vind het een mooie uitdaging om daaraan verder te mogen bouwen. Wij doen dat overigens echt samen binnen Oosterberg. Elke medewerker heeft een duidelijke rol binnen de organisatie en draagt zo bij aan ons succes. Het aantrekken van de juiste medewerkers en hun ontwikkeling begeleiden, blijft dan ook een belangrijk speerpunt voor onze toekomst.

Samen gaan we ervoor om onze klanten met onze kennis en producten maximaal te ondersteunen, op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier. Ik ben ervan overtuigd dat we samen nog veel meer moois gaan realiseren.

 


Persoonlijk woord Flip Oosterberg, Directeur

“Daar gaan er dertien van in een dozijn!”

Een veel gehoorde kreet, als het gaat over de ‘grossier’ in het algemeen. Als ik dat hoor raakt mij dat en motiveert het mij telkens weer om juist het verschil te maken. De rol van de groothandel veranderde de laatste jaren in een verrassend hoog tempo. Innovaties, technologische ontwikkelingen en vooral digitalisering zullen van grote invloed blijven op onze organisatie. Toch valt of staat het succes van de groothandel, met de kracht van haar medewerkers. Ik ben me terdege bewust van het belang van investeren in innovaties en ICT, maar juist het blijven investeren in onze medewerkers, maakt ons bijzonder. Nu en in de toekomst.

Je moet de juiste mensen in de bus hebben zitten, voordat je bekijkt waar je heen wilt gaan.
Jim Collins

Het aantrekken van de juiste medewerkers en hen in hun ontwikkeling begeleiden, blijft de belangrijkste uitdaging voor onze toekomst. Zeker, omdat Oosterberg zich nog nadrukkelijker wil onderscheiden op het gebied van kennis, service en toegevoegde waarde. Hierbij staat u, als klant of leverancier, altijd centraal. Op deze website informeren wij u, in diverse rubrieken, over ons aanbod en over de ontwikkelingen binnen onze organisatie. Als u vragen of opmerkingen heeft, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Flip Oosterberg

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl