Vraag onze klanten waarom

Alle referentieprojecten op een rij ...

Referentieproject: Oosterberg is vriendelijk, oplossingsgericht en heeft altijd een antwoord

Oosterberg is vriendelijk, oplossingsgericht en heeft altijd een antwoord

Op een vooruitstrevende manier kwalitatief goed werk leveren: dat is het doel van Engberts Elektrotechniek B.V. Het bedrijf doet sinds 2010 zaken met Koninklijke Oosterberg en dat bevalt goed. Eigenaar Meindert Engberts: “Oosterberg levert het complete plaatje. De groothandel werkt oplossingsgericht en is letterlijk én figuurlijk betrokken van inkoop tot en met de financiële administratie.”

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg behandelt kleine bedrijven net zoals grote

Oosterberg behandelt kleine bedrijven net zoals grote

Elektro Technisch Bureau Maatman is al 56 jaar een begrip in de gemeente Montferland en ver daarbuiten. Van die 56 jaar werken broers Peter en Rob Maatman alweer zo’n 30 jaar samen met Koninklijke Oosterberg. “Aan het begin van onze samenwerking had Oosterberg nog maar 2 vestigingen”, vertelt Peter. “Dat is nu wel anders.”

Lees meer »
Referentieproject: Het DNA van Oosterberg is hetzelfde als dat van ons

Het DNA van Oosterberg is hetzelfde als dat van ons

S&P Paneelbouw is een gevestigde naam in Gelderland en ver daar buiten. In september dit jaar bestaat het bedrijf vijftien jaar. Hiervan werkt S&P Paneelbouw al acht jaar intensief samen met Koninklijke Oosterberg. Stefano de Weger, mede-eigenaar van het bedrijf vertelt: “We zijn erg tevreden over de samenwerking met Oosterberg en hopen deze nog vele jaren voort te zetten.”

Lees meer »
Referentieproject: De flexibiliteit van Oosterberg is voor ons erg belangrijk

De flexibiliteit van Oosterberg is voor ons erg belangrijk

Vakmanschap en een hoge kwaliteit: die twee zaken staan voorop bij Installatiebedrijf Aalderink uit Vriezenveen. Het Installatiebedrijf realiseert zowel W- als E-installaties. Voor de E-tak van het bedrijf werkt Aalderink al van begin af aan samen met Koninklijke Oosterberg. Bedrijfsleider Jeroen Smelt: “Oosterberg levert de materialen die we gebruiken voor onze E-werkzaamheden. We werken inmiddels al achttien jaar naar tevredenheid samen.”

Lees meer »
Referentieproject: Arjen Mertens: “De manier waarop Oosterberg meedenkt, vind je nergens anders”

Arjen Mertens: “De manier waarop Oosterberg meedenkt, vind je nergens anders”

Wie op zoek is naar een totaalinstallateur in de regio Wateringen is bij elektrotechnisch installatiebedrijf Mertens B.V. aan het juiste adres. Het bedrijf bestaat binnenkort twintig jaar en werkt daarvan al negentien jaar samen met Koninklijke Oosterberg. Eigenaar Arjen Mertens: “Net zoals ons bedrijf is Oosterberg de afgelopen twintig jaar flink gegroeid, maar de manier van werken voelt nog net zo persoonlijk.

Lees meer »
Referentieproject: André de Boer: “Oosterberg is net zoals All4techniek, een hele flexibele organisatie”

André de Boer: “Oosterberg is net zoals All4techniek, een hele flexibele organisatie”

All4techniek realiseert elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord: van renovaties tot nieuwbouw en van verlichting en elektra tot brandmeldinstallaties. Het bedrijf uit Diemen is bovendien gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en ondergrondse aansluitingen op met name markten en evenemententerreinen. All4techniek onderhoudt ook landelijk deze aansluitingen.

Lees meer »
Referentieproject: Carl Manders van Gedo Elektro over Koninklijke Oosterberg

Carl Manders van Gedo Elektro over Koninklijke Oosterberg

Gedo Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring. De installateur uit Veghel voert met een team van circa veertig medewerkers projecten uit in heel Nederland.
Eigenaar Carl Manders: “Wij richten ons op projecten in de utiliteit en woningbouw en op het gebied van beveiliging.”

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg is net zoals wij: hard op de inhoud en zacht op de relatie

Oosterberg is net zoals wij: hard op de inhoud en zacht op de relatie

Compass en Koninklijke Oosterberg werken inmiddels alweer een aantal jaar samen. Rik Nap, bedrijfsleider van Compass (locatie Haastrecht): “De relatie tussen Oosterberg en Compass is prettig en onze samenwerking breidt zich steeds verder uit, bijvoorbeeld met nachtleveringen. Onze bedrijven passen goed bij elkaar. We zijn allebei hard op inhoud en zacht op de relatie.”

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg denkt met ons mee in oplossingen

Oosterberg denkt met ons mee in oplossingen

P. de Vries Installatietechnieken is al ruim 90 jaar een begrip in Leeuwarden en omsteken als het gaat om elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De 100 medewerkers van het familiebedrijf en gemiddeld 40 inleners richten zich met name op middelgrote projecten, van woningbouw tot renovaties, en op beveiliging, service en onderhoud. Koninklijke Oosterberg levert al acht jaar een groot deel van de benodigdheden voor al deze werkzaamheden.

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg: een fijne, vriendelijke en toegankelijke partner

Oosterberg: een fijne, vriendelijke en toegankelijke partner

Harry Zomer, eigenaar van Zomer Security, kent Koninklijke Oosterberg al een lange tijd. Jaren geleden werkten we al met plezier samen en onlangs hebben we het contact hernieuwd. Hoe ziet hij de ontwikkeling van ons bedrijf? Harry: “Het viel me direct op dat de dienstverlening van Oosterberg nu nóg vlotter verloopt.”

Lees meer »
Referentieproject: De Boer Installaties blij met ondersteuning

De Boer Installaties blij met ondersteuning

Met name in de opstartfase van een domotica-project kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Zo ondervond De Boer Installaties bij een project in Bakkeveen.

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg adviseert IBB Installatietechniek bij keuze zonnepanelen

Oosterberg adviseert IBB Installatietechniek bij keuze zonnepanelen

Als je zonnepanelen installeert, moet je ze ook zelf op je bedrijfspand hebben. Zo dachten ze bij IBB Installatietechniek uit Doetinchem. Op advies van Oosterberg en haar kenniscentrum Hadec werd gekozen voor zonnepanelen die je individueel kunt monitoren.

Lees meer »
Referentieproject: Oosterberg koppelt installateur aan system integrator

Oosterberg koppelt installateur aan system integrator

Bij de aanleg van domotica in de woning van de familie Bolder in Enschede, legde de afdeling Gebouwintelligentie van Oosterberg het contact tussen de installateur en de system integrator.

Lees meer »
Referentieproject: Eerste domoticaproject voor R&K Installatietechniek

Eerste domoticaproject voor R&K Installatietechniek

Onze afdeling Gebouwintelligentie ondersteunt ook installateurs bij hun eerste domoticaproject. Inclusief werktekeningen en programmering. Zoals bij R&K Installatietechniek in Nijeveen.

Lees meer »
Referentieproject: “Op elke vraag een antwoord”

“Op elke vraag een antwoord”

Natuurlijk bestellen ze bij Grozette in Woerden via de webshop. Bijna 99 procent van alle bestellingen bij Oosterberg gaat via het web. Maar nog belangrijker vindt Frans Verhoeven het meedenken van de industriespecialisten. “Ze hebben op elke vraag een antwoord.

Lees meer »
Referentieproject: Energiezuinige leds voor Keune Haircosmetics

Energiezuinige leds voor Keune Haircosmetics

De productiehal van Keune Haircosmetics in Soest is voorzien van energiezuinige ledverlichting van Regiolux. “De twee-lamps armaturen zijn vervangen door enkele leds”, zegt technicus Rick Hakkert.“

Lees meer »
Referentieproject: “Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.”

“Flexibiliteit, dat is één van hun speerpunten.”

Shuffle-Mix is sinds twee jaar klant bij Oosterberg. “De producten die wij maken vragen om een andere voorraad bij de groothandel, artikelen die meer gericht zijn op de industrie.

Lees meer »
Referentieproject: Van Beek Elektrotechniek grijpt nooit mis:

Van Beek Elektrotechniek grijpt nooit mis:

Op verzoek van Van Beek Elektrotechniek in Veenendaal houdt Oosterberg een speciale voorraad bij, die gelabeld voor ze klaar ligt. “Goede condities bij de groothandel zijn belangrijk”, zegt directeur Arjan van Beek. “Maar het is ook essentieel dat er op tijd geleverd wordt. En zo grijpen wij nooit mis!”

Lees meer »
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl