Damen Shiprepair Harlingen blij met advies en producten van Oosterberg

Lichtberekeningen en lampen voor scheepswerf

Oosterberg timmert al een aantal jaren aan de weg met de afdeling industrie. Met succes: inmiddels mogen we zaken doen met een aantal grote industriële partijen. Damen Shiprepair Harlingen bijvoorbeeld. Sandra Beuker, hoofd inkoop bij Damen, vertelt: “Over onze vorige leveranciers waren we niet tevreden; vaak hadden we maar keuze uit één duur merk. Ook kregen we niet altijd de nodige productinformatie.”

Lichtberekening en advies

“Online kwam ik Oosterberg op het spoor. Ik wilde graag weten wat zij op het gebied van verlichting voor ons konden betekenen. Al tijdens het eerste telefoongesprek werd ik doorverbonden met buitendienstmedewerker Klaas Potstra. Hij bood direct aan om een bedrijfshal te bekijken en een volledige lichtberekening te maken. Hij bracht alles keurig in kaart voor optimale werkomstandigheden. Ook gaf hij ons een offerte met een aantal lamp-opties van verschillende merken waar we uit konden kiezen. Heel prettig, vooral omdat we deze lampen ook eerst mochten testen, op proef. Zo weten we zeker dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Bovendien wees Klaas ons op de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor de energiezuinige ledlampen van onze keuze. Mooi meegenomen!”

Snelle feedback

“De lampen die we hebben gekozen, bevallen ons goed. Ze geven veel meer licht dan de vorige en zijn bovendien duurzamer en zuiniger. Het was dan ook logisch dat we Klaas hebben gevraagd om advies voor ledlampen in een andere hal, speciale ledlampen voor een aantal kranen en ledverlichting voor onze werkplekken. Ook deze hebben we inmiddels aangeschaft en we zijn tevreden over het resultaat. Dit hadden we zelf niet gekund; die specialistische kennis hebben we niet in huis. Ik ben blij met het goede advies, de snelle feedback, de keuzemogelijkheden die Oosterberg biedt en de scherpe prijzen. Als het aan mij ligt, wordt Oosterberg een vaste leverancier.”

Offerte inclusief verwachte levensduur, terugverdientijd en CO2-voordeel

Klaas Potstra, buitendienstmedewerker industrie bij Oosterberg: “Voor dit project hebben we verlichtingsoplossingen geleverd van Performance in Lighting, Philips, Regiolux en Trilux: ledlampen aan het plafond en ledstralers aan de wanden. We kijken hierbij niet alleen naar de lichtopbrengst en de prijs-kwaliteitverhouding; we verwerken ook de verwachte levensduur, de terugverdientijd en het CO2-voordeel in onze offerte. Zo ontstaat een helder overzicht en kan de opdrachtgever een goed onderbouwde keuze maken. Om een voorbeeld te geven: led-halfstralers heb je vaak al binnen één tot anderhalf jaar terugverdiend, inclusief installatiekosten en exclusief investeringsaftrek. Een lucratieve keuze dus!”

Oosterberg is er ook voor andere leden van FME Technisch Voordeel

Als lid van inkoopcollectief FME Technisch Voordeel – onderdeel van inkooporganisatie FME – ondervond Damen Shiprepair Harlingen de voordelen van het inkopen bij voorkeursleverancier Oosterberg. Bent u lid van FME Technisch Voordeel? Dan zijn we ook u graag van dienst! Met advies, praktische berekeningen en de levering van scherpgeprijsde kwaliteitsproducten. Zo zorgen we samen voor een efficiënte werkwijze en het beste resultaat.

 

 

Terug naar Industrie
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl