Van Beek Elektrotechniek grijpt nooit mis:

Alles gelabeld op voorraad

Van Beek Elektrotechniek fftm0809in Veenendaal heeft zich gespecialiseerd in de paneelbouw en richt zich vooral op klanten in de industrie. Zoals de voedsel- en verpakkingsindustrie, maar ook waterschappen, gemeentes en rioolgemalen behoren tot de opdrachtgevers. Directeur Arjan van Beek daarover: “In de markten waarin wij zaken doen, is het essentieel om snel te kunnen schakelen. Goede levertijden van de groothandel zijn voor ons dan ook erg belangrijk. Vandaar ook dat wij met Oosterberg hebben afgesproken dat zij een speciale voorraad voor ons houden, die wij in groepen afroepen.”

Van Beek Elektrotechniek doet sinds een paar jaar zaken met Oosterberg. “Doordat wij steeds groeien, ontstond er ruimte voor een extra leverancier. We zijn erg tevreden over Oosterberg. Vooral omdat ze snel kunnen schakelen. Een tijdje geleden hadden we een hygro-thermostaat van Eberle nodig. Maar die zat niet in hun vaste assortiment. Eén telefoontje was voldoende. Inmiddels heeft Oosterberg die thermostaat opgenomen in zijn vaste assortiment. Kijk, dat is meedenken met de klant!”

Voor Arjan van Beek draait het bij een groothandel om de combinatie van goede condities en snelle levertijden. “Aan alleen goede condities hebben we niets. We moeten de artikelen ook snel in huis kunnen hebben. Dat verhaal heeft Oosterberg goed begrepen. Want dat is je bestaansrecht als groothandel”, aldus Van Beek.

fftm0513-750x200

Terug naar Industrie
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl