“Op elke vraag een antwoord”

Grozette over industrieteam Oosterberg

fftm1014Natuurlijk bestellen ze bij Grozette in Woerden via de webshop. Bijna 99 procent van alle bestellingen bij Oosterberg gaat via het web. Maar nog belangrijker vindt Frans Verhoeven het meedenken van de industriespecialisten. “Ze hebben op elke vraag een antwoord. En als ze dat bij een ingewikkelde bestelling zelf ook eerst moeten uitzoeken, dan krijgen we het via de mail altijd snel teruggekoppeld.”

Als elektrotechnisch medewerker maakt Frans Verhoeven onderdeel uit van de technische dienst van Grozette in Woerden. Dit bedrijf is gespecialiseerd in kaasproducten. Zoals de verpakte vers geraspte kaas, maar ook de voorgesneden blokjes en de kaas voor op de carpaccio, zoals we die kennen uit de supermarkt. Als elektrotechnicus is Frans Verhoeven onder andere verantwoordelijk voor uitbreidingen van en aanpassingen aan het machinepark. Ook ondersteunt hij de drie storingsmonteurs die er werken.

fftm1043Frans Verhoeven: “We bestellen onze elektrotechnische materialen pas sinds twee jaar bij Oosterberg. Wat opvalt is de snelheid van leveren. Wat we vandaag bestellen, hebben we meestal morgen al in huis. Als ik iets niet kan vinden in de webshop, dan bel ik met de industrie helpdesk, waar ze me altijd goed helpen. Hoewel ik ze dan al aan de lijn heb, bestel ik de materialen daarna meestal toch gewoon via de webshop. Gewoon, omdat dat sneller gaat. Het nadeel van een webshop is echter wel dat je –door de vele artikelen die er zijn- soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik raadpleeg daarom nog regelmatig de twee catalogi van Oosterberg. Als hulpmiddel bij de digitale bestelling!”

Meerwaarde

Frans Verhoeven is erg te spreken over de klantvriendelijkheid bij Oosterberg. Maar ook over de meerwaarde die de groothandel levert. “Zo heb ik vorig jaar een workshop LOGO! bij ze gevolgd. Op het gebied van automatisering en programmeren heb ik daar veel geleerd wat ik nu dagelijks toe kan passen. Die workshop werd gehouden in samenwerking met Siemens. Zoiets hoeft een groothandel natuurlijk niet te organiseren, maar ik vind het een meerwaarde dat ze dat wel doen!”, aldus Verhoeven.

fftm0959-750x200

Maak kennis met ons industrieteam

Terug naar Industrie
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl