André de Boer: “Oosterberg is net zoals All4techniek, een hele flexibele organisatie”

All4techniek realiseert elektrotechnische installaties in de breedste zin van het woord: van renovaties tot nieuwbouw en van verlichting en elektra tot brandmeldinstallaties. Het bedrijf uit Diemen is bovendien gespecialiseerd in de installatie van zonnepanelen en ondergrondse aansluitingen op met name markten en evenemententerreinen. All4techniek onderhoudt ook landelijk deze aansluitingen.

All4techniek werd in 2011 opgericht en heeft kwaliteit, vakmanschap, openheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. De installateur groeide in korte tijd uit tot een volwaardig partner in techniek. André de Boer, directeur en mede-eigenaar van All4techniek: “All4techniek onderscheidt zich van andere elektrotechnische bedrijven door haar flexibiliteit. Daarin vinden we ook de verbinding met Koninklijke Oosterberg: zij zijn net zoals wij niet de grootste, maar wel het meest flexibel.”

Een stapje extra
De elektrotechnische installateur werkt inmiddels al een aantal jaren naar tevredenheid samen met Oosterberg. “René Sellmeijer was onze contactpersoon bij onze vorige groothandel. Toen hij vestigingsleider werd bij Oosterberg, hebben wij de overstap mee gemaakt. De manier waarop René met ons meedenkt en ons ontzorgt, en inmiddels ook de andere collega’s van Oosterberg, waarderen we enorm. Zij zetten altijd een stapje extra om iets voor elkaar te krijgen.”

Persoonlijk contact
“Waar bij andere groothandels het persoonlijk contact juist minder wordt, blijft Oosterberg hier sterk in”, vervolgt André. “Inmiddels bestellen we zo’n 80 procent van onze benodigdheden online bij Oosterberg, maar we spreken de medewerkers nog steeds regelmatig. Bij lastige vraagstukken kunnen we altijd een beroep doen op hun kennis. En zijn die er niet, dan komen onze contactpersonen even langs om bij te praten of bellen ze hoe het gaat. Een hele prettige manier van doen. Kortom: we werken nog altijd met veel plezier samen met Oosterberg.”

Terug naar Vraag onze klanten waarom
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl