Carl Manders van Gedo Elektro over Koninklijke Oosterberg

Zowel Oosterberg als Gedo Elektro is volop in ontwikkeling

Gedo Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf met ruim dertig jaar ervaring. De installateur uit Veghel voert met een team van circa veertig medewerkers projecten uit in heel Nederland.
Eigenaar Carl Manders: “Wij richten ons op projecten in de utiliteit en woningbouw en op het gebied van beveiliging.”

Als allround installateur maakt Gedo Elektro het verschil met haar team van monteurs die stuk voor stuk zelfstandig werken en rechtstreeks in contact staan met de klant. “Dit zorgt voor veel flexibiliteit en de mogelijkheid om snel te schakelen en daadkrachtige beslissingen te nemen. Gedo Elektro werkt al tientallen jaren samen met, onder andere, Oosterberg. We startten bij de groothandel Bernhart in Den Bosch. Toen deze werd overgenomen ging het verkoopteam van dit bedrijf, waarmee wij goede banden hadden, naar Koninklijke Oosterberg. Wij maakten de overstap mee en zijn altijd klant gebleven.”

Veel veranderd

Vanzelfsprekend is er in de loop der tijd zowel bij Oosterberg als bij Gedo Elektro veel veranderd. “Allebei onze bedrijven vinden het belangrijk om, ook al zijn we wat kleiner dan sommige andere spelers, te blijven ontwikkelen. Dit is denk ik een van de redenen waarom we als bedrijven zo goed bij elkaar passen. Oosterberg verbeterde onder meer haar serviceniveau, logistiek, voorraad en het bestelgemak. Ook maakte zowel Gedo Elektro als Oosterberg de afgelopen jaren een grote digitaliseringsslag. Waar we vijf jaar geleden nog veel per fax en telefoon bestelden, plaatsen we nu vrijwel alle orders online. Oosterberg bezorgt deze vervolgens naar wens bij ons op locatie of op projecten.”

Goede relatie

Hoe Oosterberg voor Gedo Elektro het verschil maakt? “De groothandel biedt meerwaarde door, hoe ongewoon je vraag ook is, altijd te kijken of ze iets kan regelen. Dat gebeurt lang niet overal en hiermee neemt de groothandel ons bedrijf veel zorg uit handen. Een organisatie zoals Oosterberg valt of staat met de mensen die er werken. Wij hebben een goede relatie met Dennis Plaschek, vestigingsleider in Den Bosch, en zijn collega’s.
De energie die zij in de relatie met ons bedrijf stoppen waarderen wij enorm.”

Terug naar Vraag onze klanten waarom
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl