Oosterberg denkt met ons mee in oplossingen

Jeroen van der Geest van P. de Vries Installatietechnieken

P. de Vries Installatietechnieken is al ruim 90 jaar een begrip in Leeuwarden en omsteken als het gaat om elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. De 100 medewerkers van het familiebedrijf en gemiddeld 40 inleners richten zich met name op middelgrote projecten, van woningbouw tot renovaties, en op beveiliging, service en onderhoud. Koninklijke Oosterberg levert al acht jaar een groot deel van de benodigdheden voor al deze werkzaamheden.

Algemeen directeur Jeroen van der Geest: “Bij P. de Vries Installatietechnieken gaan we voor duurzame samenwerkingen met partners. Zo bouw je samen echt een relatie op. We werken inmiddels al zo’n acht jaar met veel plezier samen met Koninklijke Oosterberg. Dat is niet voor niets. Natuurlijk is de prijs van de producten goed en is het erg prettig dat er een onderlinge klik is. Maar misschien wel de belangrijkste reden om samen te werken is dat Oosterberg altijd met ons meedenkt in oplossingen.”

De best mogelijke oplossing

“Wanneer er binnen P. de Vries Installatietechnieken iets verkeerd gaat, vinden we het belangrijk om direct een goede oplossing te bieden voor de klant”, legt Van der Geest uit. “Het is voor ons van groot belang dat onze samenwerkingspartners hierin meegaan en zich hier ook voor inzetten. Bij Oosterberg is dit zonder twijfel het geval. De medewerkers denken goed met ons mee en zetten graag een stap verder om samen met ons de best mogelijke oplossing voor de klant te realiseren.”

Bekende gezichten

De meeste producten bestelt men bij P. de Vries Installatietechnieken online of telefonisch, maar de medewerkers van het bedrijf komen ook wel eens in de vestiging wanneer ze bijvoorbeeld werken aan een project of storing in de buurt. “In beide gevallen worden we goed geholpen door de voor ons bekende medewerkers. Omdat we elkaar zo goed kennen, koppelt Oosterberg ons zelfs wel eens aan een andere klanten als zij zien dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen.”

Menselijk en toegankelijk

“De samenwerking met Oosterberg is erg prettig”, vindt Van der Geest. “De groothandel past bij ons bedrijf: we hebben dezelfde cultuur. P. de Vries Installatietechnieken is net zoals Koninklijke Oosterberg een familiebedrijf. Dat merk je. Oosterberg is een hele menselijke en toegankelijke organisatie. Maar ook een organisatie die de zaken goed voor elkaar heeft. Oosterberg is niet voor niets onze nummer 1 groothandel.”

Terug naar Vraag onze klanten waarom
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl