Projectoplossingen

Samen sterk in de keten

Klanten van Oosterberg hebben vele, soms sterk uiteenlopende wensen op logistiek gebied. We laten u niet kiezen uit standaard concepten, maar luisteren eerst naar de vraag achter de vraag. Met onze expertise kunnen we vervolgens de oplossing organiseren die de onderliggende behoefte invult.

In onze projecten maken we gebruik van onze eigen distributiemiddelen en eigen chauffeurs. We blijven hierdoor optimaal met u in contact. Tevens beschikken we over een krachtig netwerk waarbij we, samen met u, zoeken naar de meest efficiënte processen. We helpen hierbij verspillingen te reduceren, voorspelbaarheid te vergroten en samen te focussen op het creëren van toegevoegde waarde.

Totaaloplossingen in goederenstroombeheersing

Een greep uit ons aanbod:

Projectbeheersing vanaf de bouw

De Oosterberg Projectoplossingen zijn tools om uw projecten, waar u ook bent, te beheren, sturen en bewaken. Ze bestaat uit slimme online oplossingen, betrouwbare middelen voor uw materialen en handige dienstverlening. Elk situatie is anders, dat beseffen wij als geen ander. Daarom passen wij ons aan u aan, niet andersom. We denken graag met u mee en zoeken samen met u de beste oplossing voor optimale beheersing van uw project.

Bekijk ook ons ruime aanbod logistieke diensten op het gebied van bestellen en leveren en hulp bij calamiteiten. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook de mogelijkheid van verpakken per ruimte en tijdsleveringen.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl