Greenworks thematrainingen

Voor duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen en installeren met Greenworks

Greenworks wil het bouw- en installatieproces duurzamer maken. Ze maakt zichtbaar welke materialen duurzaam zijn en wil een standaard creëren die inzicht geeft hoe de mate van duurzaamheid bepaald is.
Raab Karcher ontwikkelde het Greenworks label vanuit de bouw, binnen de elektrotechnische branche speelt Oosterberg hierin een belangrijke en exclusieve rol. Oosterberg heeft een intensieve samenwerking met de fabrikanten ABB, Draka, Esylux, Philips, Theben, WAGO, OBO Bettermann, Schneider Electric, Hemmink, Etherma, Niedax, Eaton en Lednovate. In samenwerking met deze partijen ontwikkelen we slimme, duurzame oplossingen/concepten en geven we thematische –en vakmantrainingen. 

De Greenworks Academy

Naast de duurzame producten van Greenworks zijn er de Greenworks Academies; dé kenniscentra voor alle partijen in  de bouw- en installatiebranche. We beschikken over locaties in Breda, Apeldoorn en Amsterdam.

Aankomende trainingen:

Er is er weer een nieuwe trainingskalender beschikbaar!*

Trainingskalender voorjaar 2021

*De trainingen zullen in ieder geval tot en met eind maart als webinar worden gegeven. Mocht volgens de richtlijnen van het RIVM blijken dat we eind maart alsnog geen fysieke
bijeenkomsten mogen organiseren, dan worden ook de daaropvolgende trainingen wederom omgezet in online Webinars om toch kennis met onze klanten te blijven delen.

Wat levert deze training u op?

Na deze training beschikt u over de kennis en handvatten die u nodig heeft, voor optimale afstemming en samenwerking tussen installateur en bouwer. Vanaf het ontwerp tot en met de realisatie en het beheer en onderhoud van duurzame, energieneutrale en nul-op-de-meter woningen.

Wat kunt u verwachten?

In de Greenworks Academy ziet u totaaloplossingen voor duurzaam bouwen en kunt u thematische –en vakmantrainingen op dit gebied volgen. Onder het motto: leren, zien en doen worden er demonstraties gehouden en gaat u zelf aan de slag met de Greenworks-producten.

Leren
In samenwerking met de deelnemende leveranciers wordt u een interessant cursus- en opleidingsprogramma geboden; gericht op duurzaamheid.

Zien
Een toonzaal waar u twee delen van huizen ziet: een nieuwbouw en een renovatie huis. In deze huizen zitten de duurzame toepassingen in de wanden verborgen. Als u deze er uit haalt, ziet u uit welke Greenworks producten de toepassing is opgebouwd. U ontvangt hierbij objectieve informatie, aangezien binnen dezelfde toepassing de verschillende mogelijkheden getoond worden.

Doen
Volg demonstraties en ga zelf aan de gang met de verschillende Greenworks-producten. De academy voldoet hiermee aan de grote behoefte om zelf de beloften van een product te ervaren en daarmee overtuigd te worden.

Aanmelden

Meld u aan voor de (gratis) thematraining op het gebied van duurzaam installeren:

 

 

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl