Logistiek aan derden

Wij zetten onze ruime ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening ook in voor derden – binnen én buiten de elektrobranche. Of het nu gaat om e-fulfilment, warehousing en/of distributie, en om een enkele module of een volledig pakket: wij regelen het voor u. Met ons volledig geautomatiseerde, supermoderne logistiek systeem bieden we u een snelle, goede en efficiënte distributieoplossing, voor een zeer scherpe prijs.

Koninklijke Oosterberg is een servicegerichte dienstverlener met goede logistiek en een breed distributienetwerk. De afgelopen jaren zijn we ons steeds meer toe gaan leggen op logistieke dienstverlening. Hierbij onderscheiden we ons door een breed pakket aan diensten en door het feit dat we sterk zijn in situaties die net wat anders zijn, zoals de combinatie van lengtegoed en kleine pakketjes. Waar de meeste logistiek dienstverleners standaardiseren op kleingoed of juist grote pallets, kunnen wij beiden. We hebben veel ervaring met grote volumes en verschillende maten. Hierdoor vormen wij een interessant alternatief voor veel logistieke dienstverleners.

Onze klanten

Wanneer u kiest voor logistieke dienstverlening van Koninklijke Oosterberg, bevindt u zich in goed gezelschap. Binnen de elektrobranche werken wij onder meer samen met Kenter, Vattenfall, Roamler, Schneider Electric, Elektroshop, Elektrototaalmarkt, Aerocompact en Blue Current. Ook bedrijven buiten de branche weten ons te vinden, zoals DrankKoning en 50five.

Meer weten over onze logistieke dienstverlening aan derden? Bekijk onze supplychain-website hiervoor.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl