Uw partner in zonnepanelen

Voor al uw vragen over duurzame energie

Als installateur krijgt u in toenemende mate te maken met de ontwikkelingen in duurzame energie. De klant verwacht steeds meer dat u hierbij als technisch adviseur optreedt. Maar waar haalt u de juiste producten en kennis vandaan zodat u uw klanten goed adviseert? Voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en advies kunt u terecht bij Oosterberg. Wij werken samen met onze dochter Hadec, hét kenniscentrum voor duurzame energie. De medewerkers van Oosterberg zijn door Hadec opgeleid en staan klaar om uw vragen over duurzame energie te beantwoorden. Daarnaast ondersteunt Hadec u indien gewenst met offertes, technisch advies, productselectie, subsidiebegeleiding en after-sales.

Waarom Oosterberg?

  • Zonnepanelen in uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.
  • Snelle levering: uit voorraad leverbaar.
  • Technisch advies en begeleiding van A tot Z.
  • Advies op maat: klantspecifieke oplossingen.
  • DMEGC zonnepanelen zijn Solarif gecertificeerd op kwaliteit van materiaal, financiën, arbeid en milieu.
  • Gegarandeerd hoogwaardige panelen met maximaal rendement.

Waarin zit het kwaliteitsverschil tussen zonnepanelen in de markt?

Bij Oosterberg bestelt u diverse soorten en merken zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Veel panelen in de markt hebben echter lagere kwaliteit cellen, dunner glas, dunnere lijsten, een mindere afwerking door toepassing van siliconenkit en daarom beduidend minder rendement. Goedkoop is dan uiteindelijk duurkoop.

Hoge kwaliteit zonnepanelen

Oosterberg levert onder meer zonnepanelen in de varianten poly en mono kristallijn met als focusmerken DMEGC en Talesun. De mono variant van het merk DMEGC leveren wij ook met embedded optimizers van SolarEdge en een glas-glas versie. Talesun is een merk uit de top 10 van de Bloomberg tier 1 lijst en produceert zowel poly- als mono-panelen.

Meer informatie over het assortiment duurzame artikelen van Oosterberg?

Nu investeren in duurzame energie is lonend voor de consument

Steeds meer particulieren en bedrijven beseffen dat investeren in zonnepanelen zeer rendabel is. Een investering in kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen, zoals Oosterberg die levert, is in ongeveer zeven jaar terugverdiend. Voor bedrijven die gebruik maken van de fiscale regeling Energie Investeringsaftrek kan dat in een jaar of drie.

Voor meer informatie over de Energie Investeringsaftrek

Advies nodig?

Stel direct uw vraag over duurzame energie

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl