Online oplossingen voor projectbeheer

Op het gebied van automatisering bieden wij diverse online oplossingen voor optimaal projectbeheer:

Waar u ook bent, overal real-time inzicht in de planning en de status van leveringen

Onze online project oplossingen geven u de mogelijkheid projecten te sturen en te bewaken vanaf project of kantoor, precies zoals u wenst.

Op kantoor maakt u gebruik van het projecten dashboard geïntegreerd in onze website. Waarmee u real-time inzicht heeft in het verbruik van materialen op uw project. U ziet in één oogopslag waar backorders ontstaan, waar het verbruik van materialen sneller verloopt dan gepland of waar men de gecalculeerde aantallen dreigt te overschrijden.

Op de bouw maakt u gebruik van een eenvoudige tool op iPad of andere tablet. Deze tool is direct gekoppeld aan het projecten dashboard en aan de planning. Dit gebruiken wij mede om onze voorraadposities te optimaliseren waardoor u op een buitengewoon hoge uitlevergraad voor uw projecten kunt rekenen, met als resultaat minder faalkosten.

Wist u dat? U deze service kunt uitbreiden met de inzet van onze projectmedewerker?

Voordelen:
• Voorkomen van backorders: U plant, wij volgen
• Voorkom financiële teleurstelling: Altijd en overal inzicht in verbruik van materialen
• Alles in eigen hand: Vanaf elke locatie vrijheid om planning bij te sturen

Decentraal bestellen, met centrale controle.

Met de verzoekorder-module laat u uw medewerkers bestellen en behoudt u zelf de controle. Zo houdt u grip en stuurt en bewaakt u uw projecten vanaf kantoor. Collega’s op de bouw hebben de vrijheid planningen volgens de laatste stand van zaken bij te sturen. Dit kan binnen de bandbreedtes en de mogelijkheden die u zelf aangeeft. Kortom: uw medewerker doet het voorbereidende werk, u behoudt de laatste controle.

Wilt u dit activeren of wilt u meer weten over de mogelijkheden van projectoplossingen voor u? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Barcodescanner: dé oplossing voor snel en foutloos bestellen.

Wilt u efficiënt een bestelling plaatsen? Maak dan gebruik van de barcodescanner* van Oosterberg. Door simpele software te installeren en gebruik te maken van onze barcodes en handscanner, kunt u volledig geautomatiseerd bestellen. Dit is tevens de manier om foutloos en zeer snel uw projectvoorraad vanuit Oosterberg aan te vullen.

Wilt u alleen bepaalde productgroepen, producten of merken handig in één pocket? Als extra service leveren we een projectgerichte gids op maat. De lay-out is zeer overzichtelijk en alle artikelen zijn voorzien van een afbeelding en een barcode.

*We informeren u graag over de mogelijkheden en voorwaarden van deze service.

Wilt u meer weten over één van deze online oplossingen? Neem contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl