Opple led-halstralers voor Tankbouw De Blesse

“Benieuwd naar de lagere energierekening”

Bij Tank- en Apparatenbouw De Blesse zijn alle oude gaslampen vervangen door moderne led-halstralers van het merk Opple. In drie hallen zijn ruim 100 nieuwe lampen opgehangen. De operatie is uitgevoerd door het plaatselijke installatiebedrijf Van der Heide. “We hebben verschillende ledlampen uitgeprobeerd. Deze bevielen het beste. Ze geven tot vier keer meer licht dan de oude lampen.”

Flexibel

rechts-marc-van-der-heide_sjo7935bw-320x212px

De Blesse is een pittoresk plaatsje in Friesland. Tank- en Apparatenbouw De Blesse is de grootste KIWA-gecertificeerde tankbouwer van Nederland op het gebied van ondergrondse tanks. Deze worden onder andere geleverd aan grote benzinemaatschappijen als BP en Shell. Installatiebedrijf Van der Heide ligt op steenworp afstand van de tankbouwer. “Wij hebben ingeschreven op dit grote lichtproject en hebben de klus gekregen dankzij onze scherpe prijs, de kwaliteit en flexibiliteit”, aldus Marc van der Heide, die het bedrijf samen met zijn vader Eppie runt. Installatiebedrijf Van der Heide speelde flexibel in op het verzoek om de hele ombouw in de kerstvakantie van 2015 te doen. Een periode waarin de tankbouwer dicht was. “Het bedrijf kon daarna meteen weer doordraaien. Een win-winsituatie.”

De nieuwe led-halstralers zijn van het merk Opple en geven tot vier keer meer licht dan de oude lampen, aldus Marc en Eppie van der Heide. Bedrijfsleider Mient van der Merk van Tankbouw De Blesse is tevreden. “Het moet veel besparing opleveren. De energierekening halveert, zo is mij beloofd. Ik ben benieuwd. Ze hangen er nu nog maar net. Dus we moeten nog even wachten op de jaarafrekening.”

 

 

Terug naar Verlichting
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl