Zes nieuwe Oosterberg-afhaalpunten bij vestigingen BMN IJzerwaren

in de Randstad

maart 13, 2024

Koninklijke Oosterberg is een samenwerking aangegaan met BMN. Met ingang van januari 2024 is op zes vestigingen van BMN in de Randstad een Oosterberg-afhaalpunt ingericht. Hiermee bieden we onze klanten nog meer gemak en flexibiliteit.

Oosterberg wil graag dichtbij haar klanten staan, door een goede regionale beschikbaarheid van artikelen. Extra afhaallocaties vormen een belangrijke schakel in deze logistieke strategie. Met de samenwerking met BMN zet onze groothandel hier een nieuwe stap in. We kunnen zo op deze wijze bestaande klanten beter bedienen en ook nieuwe klanten trekken, omdat we hiermee ook voor hen letterlijk dichterbij zijn.

Veel voordelen
De extra afhaalpunten bieden verschillende voordelen:

  • Flexibiliteit – Kies zelf waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt.
  • Gemak – Met zes extra afhaalpunten is Oosterberg dichter bij huis en kun je sneller afhalen.
  • Geen extra kosten – Geen verzendkosten bij het afhalen van een bestelling bij een van onze vestigingen of afhaalpunten.
  • Extra service – Bij de BMN-vestigingen kun je ook terecht voor advies en ondersteuning op het gebied van bouwmaterialen en ijzerwaren.

Samenwerking
Er zijn Oosterberg-afhaalpunten ingericht bij de BMN-vestigingen in Almere, Amsterdam, Haarlem, Katwijk, Rotterdam en Rotterdam Spaanse polder.

Bekijk het overzicht van al onze externe afhaalpunten.

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl