Vraag onze mensen waarom

Waarom werken bij Koninklijk Oosterberg

Werken bij Oosterberg betekent werken in een gelijkwaardige, familiaire werkomgeving waar je binnen een vriendelijke, nuchtere en informele cultuur met elkaar samenwerkt aan de groei van de organisatie. De deuren staan voor elkaar open. We zijn een Nederlands bedrijf en in 2018 zijn we koninklijk geworden. Daar zijn we trots op!

Dankzij onze uitstekende dienstverlening, hoogwaardige producten, passende oplossingen en passie voor mensen, maken we onze groei waar. Dit doen wij samen! Door middel van onze betrokkenheid, het stapje dat wij graag extra zetten voor zowel klant als collega en ons pionierend ondernemerschap, blijven we bouwen aan onze dienstverlening en daarmee aan onze toekomst. We creëren kansen voor groei voor de organisatie en medewerkers.

Als medewerker ben je belangrijk, je bent bij ons geen nummer! Je krijgt vertrouwen, de ruimte voor je capaciteiten en de vrijheid om verantwoordelijkheid en initiatief te nemen om je werk vorm te geven. Je kennis en goede ideeën worden gewaardeerd!

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl