Training digitalSTROM

Thuiskomen en je ook direct thuis voelen. Je huis stond namelijk al op je te wachten. De lichten gedimd zoals jij dat graag ziet, aangenaam op temperatuur gehouden kamers en je favoriete muziek die je zachtjes vanuit je muziekinstallatie tegemoet komt.

Dat is Smart wonen. Met digitalSTROM haal je een slimme levensstijl in huis en maak je van je huis een Smart Home. digitalSTROM gebruikt de bestaande stroomleidingen in je woning en is daardoor uitermate geschikt voor toepassing in bestaande – of renovatie woningen!

De bestaande elektrische installatie wordt gebruikt als energievoorziening voor de kleine digitalSTROM-chips, maar ook als slim communicatienetwerk. Zo kun je alle elektrische apparaten in huis ook op afstand bedienen. Al je apparaten worden met elkaar verbonden en intelligent gemaakt. Vervolgens kun je ze besturen via lichtknop, smartphone of tablet. Deze nieuwe techniek biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van luxe en wooncomfort.

Trainingen

DigitalSTROM verzorgt diverse trainingen.
Meld je aan en laat je in 1 dag uitleggen wat digitalSTROM voor jou en je klanten kan betekenen.

DigitalSTROM Introductie

Meld je nu aan voor een gratis online trainingssessie op dinsdag 9 januari 2024 of woensdag 17 januari 2024 beiden om 09:00 uur. De sessie duurt 1 uur en is online te volgen via Teams.
Meer informatie over DigitalSTROM Introductie

DigitalSTROM Basis

De ééndaagse training digitalSTROM Basis is voor installateurs en vakmensen die betrokken zijn bij elektrische installaties en meer willen weten over de basisprincipes van huisautomatisering. Na de basiscursus kun je een volledig digitalSTROM systeem in een woning configureren.
Meer informatie over DigitalSTROM Basis

DigitalSTROM Advanced

In de ééndaagse training digitalSTROM Advanced leer je de configuratie van de Apps die op de digitalSTROM server draaien. De cursus is voor de gevorderde domotica-installateur of voor vakmensen die betrokken zijn bij elektrische installaties in bestaande woningen of nieuwbouwwoningen. Na de advanced cursus weet je alles over automatiseren van huisautomatisering.
Meer informatie over DigitalSTROM Advanced

afbeelding-digital-strom

Certificering

Na de cursus ontvangt je een certificaat van gediplomeerd (gevorderd) digitalSTROM installateur. Je wordt op de website van digtalSTROM vermeld met naam en logo. Door middel van een postcode kunnen klanten een gediplomeerd digitalSTROM installateur in de buurt vinden.

Meer informatie

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl