Elektronische beveiliging

Koninklijke Oosterberg breidt assortiment uit

Koninklijke Oosterberg heeft haar assortiment en diensten uitgebreid met beveiligingsproducten. Op de FireSafety & Security Beurs 2022 in Den Bosch is een nieuwe businessunit gelanceerd. Onder deze nieuwe business unit vallen productgroepen als camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms. Hierbij spelen wij in op de groeiende vraag vanuit de markt naar deze artikelen.

Een groeiend aanbod

Op dit moment bouwen wij ons assortiment beveiligingsproducten in rap tempo op. Zo kunt u al bij ons terecht voor producten van de merken Paxton, Maasland, Comelit en Hikvision. Vanzelfsprekend bent u ook voor het benodigde installatiemateriaal aan het juiste adres. Neem hier contact met ons op.

Mooie ontwikkelingen

Jeroen Koenen, Hoofd Beveiligingssystemen: “Ik ben erg blij met de komst van deze ‘nieuwe’ leveranciers. Hikvision is bijvoorbeeld de marktleider in camerasystemen. Met deze samenwerking creëren we dan ook veel kansen bestaande én nieuwe klanten. En er gebeurt nog meer binnen de businessunit.
Inmiddels heeft ons team versterking gekregen van een speciaal team techneuten, afkomstig uit de beveiliging, om u technische ondersteuning te beiden. Neem hier direct contact op!

Producten en diensten

Oosterberg kan met het huidige assortiment aan elektro- en beveiligingsmaterialen al veel producten leveren aan beveiligingsinstallateurs. Er worden de komende periode diverse merken toegevoegd. In combinatie met de assortimentsuitbreiding worden op dit moment ook nieuwe, gespecialiseerde collega’s aangetrokken.

Bekijk ook hier onze speciale beveiliging pagina.

Daarom beveiligingsproducten inkopen bij Oosterberg

  • Voor 19:00 uur besteld, gegarandeerd de volgende dag in huis
  • Moderne webshop
  • 24/7 bereikbaar via spoed telefoonnummer
  • Installatie- en beveiligingsmaterialen in één vrachtwagen
  • Optimale softwarekoppeling met ERP-systeem
  • Afhalen vanaf 7:00 uur op 30 afhaallocaties in Nederland
  • Vestigingen en levering door heel Nederland
  • 100% Nederlands
  • Eigen transport en logistiek

Interesse?

Benieuwd naar ons aanbod op het gebied van beveiliging, wilt u een algemeen oriënterend gesprek met één van onze specialisten of heeft u vragen?
Neem dan contact op met ons team Beveiliging, kijk op webshop.oosterberg.nl/beveiligingstechniek of tel. 055 369 55 12 of mail naar ln.gr1670105889ebret1670105889soo@g1670105889nigil1670105889ieveb1670105889

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl