Groothandel in Beveiliging

Koninklijke Oosterberg

Ben jij op zoek naar een groothandel beveiliging? Bij Koninklijke Oosterberg zit je goed. Oosterberg is een snel groeiende groothandel met meer dan 300 medewerkers en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland, een hoofdkantoor en een centraal distributiecentrum in Apeldoorn. Naast een elektrotechnische groothandel, zijn wij inmiddels ook een groothandel in beveiliging. Binnen dit specialisme bieden we jou een breed assortiment artikelen en een uitgebreid pakket aan diensten en maatwerkoplossingen. Daar vertellen we je graag meer over.

Assortiment groothandel beveiliging
Onze groothandel beveiliging heeft een ruim assortiment producten, zoals camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontroles en intercoms. Hierbij spelen wij in op de groeiende vraag vanuit de markt naar deze artikelen. Je kunt onder andere bij ons terecht voor producten van de merken Paxton, Maasland, Comelit en Hikvision. Bij onze groothandel beveiliging vind je zowel beveiligingsmaterialen als de installatiematerialen die je nodig hebt. Of het nu gaat om UPS-en, batterijen, alarmkabels, buizen, clips, patchkasten, masten of  specifieke beveiligingsmaterialen: bij ons ben je aan het juiste adres. Zo hoef je slechts één bestelling te plaatsen en worden alle benodigdheden in één keer geleverd. Dit is niet alleen gemakkelijk en efficiënt, maar zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot.

Diensten en maatwerkoplossingen
Wanneer je kiest voor Oosterberg als jouw groothandel in beveiliging, geniet je van een goede service op het gebied van logistiek, transport en softwaremogelijkheden. Daarnaast bieden we technische ondersteuning met een speciaal team techneuten afkomstig uit de beveiliging. Wij faciliteren jouw activiteiten in de beveiliging optimaal, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. In 2023 gaan wij hierin nog een stap verder met het aanbieden van trainingen en opleidingen voor jou als installateur, samen met onze beveiligingsleveranciers.

24/7 spoedservice
Heb jij of heeft jouw klant te maken met een storing buiten kantoortijden die snel verholpen moet worden? Natuurlijk kun je ervoor kiezen om zelf de belangrijkste materialen op voorraad te houden om in dit soort gevallen snel te kunnen schakelen. Maar als jouw groothandel beveiliging kan Oosterberg dit ook voor je doen. Met onze spoedservice beschik je snel over de producten die jij nodig hebt, zonder dat jij je bezig hoeft te houden met het voorraadbeheer hiervan.

Voor 19 uur besteld, de volgende dag bezorgd of afhalen
Als groothandel beveiliging begrijpen we dat het voor jou belangrijk is om snel te kunnen schakelen. Daarom zorgen we voor een snelle levering van jouw bestelling. Wanneer je voor 19 uur bestelt, leveren we jouw producten al de volgende werkdag op jouw vestiging of een andere door jou gekozen locatie in Nederland. Ook is het mogelijk om de bestelling vanaf 7 uur ’s ochtends af te halen op één van de 30 afhaalpunten van onze groothandel beveiliging.

Eigen distributiecentrum en chauffeurs
Oosterberg blinkt uit op het gebied van logistiek en transport. Daar zijn we trots op. We streven ernaar om de beste te zijn in ons vakgebied. Daarom voeren we het gehele logistieke proces uit in eigen beheer. Wij werken met eigen chauffeurs die betrokken zijn en iedere dag opnieuw een stapje extra zetten om de materialen die je bij onze groothandel beveiliging bestelt veilig en op tijd af te leveren.

Daarom kiezen voor onze groothandel beveiliging

  • Voor 19:00 uur besteld, gegarandeerd de volgende dag in huis
  • Moderne webshop
  • 24/7 bereikbaar via spoed telefoonnummer
  • Installatie- en beveiligingsmaterialen in één vrachtwagen
  • Optimale softwarekoppeling met ERP-systeem
  • Afhalen vanaf 7:00 uur op 30 afhaallocaties in Nederland
  • Vestigingen en levering door heel Nederland
  • 100% Nederlands
  • Eigen transport en logistiek

Kunnen we iets voor jou betekenen?
Heb je op deze pagina niet kunnen vinden wat je zocht over Oosterberg als groothandel beveiliging? Wij helpen je graag verder. Bezoek onze contactpagina en stel je vraag, kom in contact met onze specialisten, of word direct klant. Wij staan voor je klaar.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl