Net zoals Oosterberg combineren wij specialistische kennis met een goede sfeer

VDS Beveiligingen BV over de samenwerking met Oosterberg

VDS Beveiligingen BV uit Ede ontwerpt, beheert en onderhoudt hoogwaardige beveiligingsinstallaties. Net zoals Koninklijke Oosterberg is VDS Beveiligingen een familiebedrijf en net zoals onze groothandel hecht de organisatie veel waarde aan een persoonlijke benadering, specialistische kennis en maatwerk. Het is dan ook niet gek dat we al vele jaren met plezier samenwerken. Met de komst van de nieuwe bedrijfstak Beveiliging binnen Oosterberg is de samenwerking nu nog intensiever.

Peter van de Steeg en zijn zoon Mike zijn beiden eigenaar van het familiebedrijf. Hij vertelt: “VDS Beveiligingen is dé specialist in beveiligingstechniek. Wij bieden onze klanten allerlei soorten beveiligingssystemen, van tijdelijke bewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en camerabeveiliging tot brandbeveiliging, intercomsystemen, noodverlichting en geïntegreerde systemen. Ook voor service en onderhoud zijn klanten bij ons aan het juiste adres. VDS Beveiligingen werkt voor zowel particuliere als zakelijke klanten, zoals overheidsinstellingen, gespecialiseerde klinieken, scholen, distributiecentra, retailbedrijven en mkbbedrijven. We werken zowel aan kleine projecten als aan omvangrijke, high-end oplossingen. In alle gevallen vinden we het belangrijk om maatwerk te bieden, in combinatie met een persoonlijke aanpak.”

Goede sfeer
VDS Beveiligingen is een organisatie met een hecht team. “We werken met een hele leuke en gezellige club mensen”, vertelt Peter. “Binnen ons team is iedereen gelijkwaardig en hebben we veel voor elkaar over. We betrekken elke collega bij onze plannen als bedrijf en bij onze projecten. Samen staan we sterk! Deze manier van werken maakt dat we snel kunnen schakelen, goed kunnen meedenken met onze klanten en zo de beste oplossing kunnen bieden. De fijne sfeer binnen ons team en onze duidelijke communicatie zorgen er bovendien voor dat klanten en andere partijen, zoals aannemers en elektriciens, graag met ons samenwerken.”

Samenwerking met Oosterberg
VDS Beveiligingen is al lange tijd klant bij Koninklijke Oosterberg, maar de afgelopen tijd is de samenwerking verder geïntensiveerd. “We zijn nu bijna dagelijks bij Oosterberg te vinden”, vertelt Peter. “Oosterberg biedt niet alleen de producten die wij nodig hebben, maar zorgt ook voor een hele prettige samenwerking. De groothandel is heel toegankelijk en het contact met de Oosterberg-collega’s is prettig. Ze maken een praatje met je, communiceren duidelijk en zorgen ervoor dat dingen gewoon goed geregeld zijn. Indien nodig nemen ze ook de tijd om zaken voor ons uit te zoeken. Deze manier van werken vinden wij heel fijn en past bij onze eigen manier van werken. Daarnaast biedt Oosterberg ons met haar grote aanbod de producten die wij nodig hebben. En met de komst van de bedrijfstak Beveiliging kunnen we voor nóg meer producten bij de groothandel terecht. Vaak plaatsen we een bestelling om de bestelde artikelen de volgende dag op weg naar een project op te halen. Deze staan dan altijd netjes om 7 uur klaar. Dit werkt voor ons ideaal. En gaat er toch een keer iets niet goed? Dan wordt dit direct opgelost.”

Servicegerichte organisatie
Een belangrijke trend in de beveiligingsmarkt is dat er steeds meer grote geïntegreerde systemen komen. Hierin worden bijvoorbeeld inbraakbeveiliging, toegangscontrole- en camerabeveiligingssystemen gecombineerd. Ook de mogelijkheid om systemen op afstand te beheren wordt steeds belangrijker. “Bedrijven kunnen hierdoor efficiënter werken, wat zorgt voor besparingen van tijd en kosten”, legt Peter uit. “Het bieden van geïntegreerde en op afstand te beheren systemen vraagt om specialistische technische kennis. Hierdoor past dit goed in ons straatje.”

Vakkundig partner
Peter vervolgt: “Naast gezellig om mee te werken, zijn we in de eerste plaats natuurlijk vakkundig. Wij zijn goed in overleg met de eindklant, maar ook met alle mensen die werkzaam zijn op een project zoals aannemer, elektricien, etc. Kennis staat bij ons hoog in het vaandel. We volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet en we investeren continu in training en ontwikkeling. Hierbij kun je denken aan externe trainingen, maar we leiden onze collega’s ook intern op. Hierdoor groeien zij steeds verder binnen ons bedrijf, blijft hun werk uitdagend en kunnen we klanten zo goed mogelijk bedienen en ontzorgen. Dit doen we bij het realiseren van een systeem, maar ook de service daarna. Onze kennis van de techniek komt ook van pas bij het oplossen van problemen in bestaande systemen of het ombouwen hiervan naar nieuwe systemen. Dit vraagt om flink wat uitzoekwerk. Bij VDS Beveiligingen draaien we hier onze hand niet voor om. VDS Beveiligingen is misschien een klein bedrijf, maar we zijn wél heel goed in wat we doen. Met ons specialisme kunnen we ons meten met veel grotere bedrijven uit de branche.”

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Oosterberg?
Oosterberg is de one-stop-shop voor alles op het gebied van beveiliging! Wil je meer weten of heb je misschien een vraag? Onze beveiligingsspecialisten helpen je graag verder

Neem contact op

Terug naar Beveiliging
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl