Optimale veiligheid en comfort met deurcommunicatie Legrand

januari 17, 2023

Beheer de toegang tot uw woning met deurcommunicatie van BTicino, onderdeel van Legrand. Zo investeert u in optimale veiligheid en comfort, gecombineerd met een modern design. Dankzij de standaard wifi verbinding bent u altijd en overal verbonden met uw woning.

Met de Classe 100 X16E, een video binnenpost, beantwoordt u alle oproepen gemakkelijk via uw smartphone, of u nu thuis op de bank zit, of aan de andere kant van de wereld geniet van een heerlijke vakantie.

Ook de deur openen en extra camera’s raadplegen behoren tot de mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u zich altijd veilig voelt. Daarnaast in het geval van appartementen kunnen er tot wel 22 worden toegevoegd met maar één voeding.

Wilt u nog meer comfort, ga dan voor de Classe 300EOS, met deze video binnenpost ziet u niet alleen wie er voor de deur staat of opent u de deur maar u koppelt deze ook met andere slimme apparaten zoals schakelaars en verlichting. En dit alles is ook nog eens te bedienen met uw stem, dankzij de integratie van Amazon Alexa.

Dankzij de 2-draadsinstallatie is de installatie extra gemakkelijk en maakt u gebruik van een vertrouwd systeem en alle modellen zijn zowel voor nieuwbouw als renovatie geschikt.

Uw woning verdient natuurlijk de allerbeste afwerking. De installatie van een trendy en gebruiksvriendelijke buitenpost geeft dan net dat beetje extra. Met het Sfera assortiment kiest u voor een strakke vormgeving, gecombineerd met gebruiksgemak.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl