OCS vloerdozen voor een toekomstbestendig kantoor

januari 17, 2023

Vloerdozen zijn een toekomstbestendige oplossing om ook in grote, open ruimtes de indeling te kunnen veranderen.

Een duurzame oplossing: vloerdozen

Vloerdozen maken een flexibele indeling van ruimtes mogelijk, omdat ze onafhankelijk van een muur worden geplaatst. Hoe groot de ruimte ook is, met een vloerdoos is er altijd een aansluitpunt in de buurt. Dit is niet alleen belangrijk voor kantoren, maar ook voor musea, conferentiezalen en autoshowrooms, waar interieurconcepten constant veranderen.

We onderscheiden globaal twee soorten vloerdozen; instort- en holle ruimte vloerdozen. Zoals de namen al zeggen, zijn instortvloerdozen voor een betonvloer, en kunnen daarmee een draagkracht aan tot van een vrachtwagen, onze plug and play holle ruimte vloerdozen zijn gemakkelijk in de vloer te zagen en daarmee zeer geschikt voor bijvoorbeeld kantoren.

Ruime keuze en maatwerk

OCS heeft een breed assortiment aan holle ruimte- en instortvloerdozen. Onze eigen vloerdozen worden in Nederland geproduceerd. Wel zo duurzaam. De andere vloerdozen komen van kwaliteitsfabrikanten uit Europa om korte (transport)lijnen te garanderen.

Uiterlijk is óók belangrijk

Het innerlijk van onze vloerdozen is prachtig, want je kunt ze helemaal voor jouw project samenstellen; met 230V, Cat6 of andere multimedia-aansluitingen. Maar uiterlijk vinden we ook belangrijk. Onze vloerdozen zijn opvallend onopvallend. De vloerafwerking is vaak door te trekken in het deksel, waardoor hij bijna helemaal wegvalt.

Zoekt u ook een passende vloerdoosoplossing of heeft u zin gekregen in een maatwerkproject?
Voor meer informatie kijk op de website van Office Cabling Systems

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl