Ledverlichting van Lednovate nu onderdeel van het Greenworks-assortiment

mei 28, 2021

Onlangs zijn drie productlijnen van Lednovate onderdeel geworden van het Oosterberg-Greenworks-assortiment. Deze in Nederland geassembleerde ledverlichtingsoplossingen zijn ontworpen voor een zeer lange levensduur en realiseren voor bedrijfsgebouwen een substantiële energiebesparing. Dit zijn in één zin een handvol duurzame eigenschappen waarmee Lednovate zich graag wil onderscheiden.

Bedrijven kunnen met de toepassing van de producten aantonen dat ze voldoen aan de EML. EML staat voor Erkende Maatregelen Lijst. Deze lijst vormt voor het aanvragen van een omgevingsvergunning in het kader van de meldingsplicht energiebesparing een wettelijke verplichting voor bedrijven.

Peter Bunt van Lednovate:

“Wij willen onze partnerschap met Oosterberg verder verdiepen door in het kader van Greenworks de duurzame eigenschappen van onze producten kenbaarder te maken. Duurzaamheid is niet alleen energiebesparing, maar zeker ook levensduur. Daar komt nog bij dat de modulaire opbouw van de producten demonteerbaar en vervangbaar is. Dit is zeker een waardevolle en duurzame eigenschap.”

Duurzaam project

Een mooi voorbeeld van een duurzaam project met de ledverlichting van Lednovate is RPP in Nieuwleusen, geleverd via Lindekroon en Oosterberg Almelo. https://lednovate.nl/projecten/rpp-kunststofoplossingen

In de Oosterbergwebshop zijn de producten gemarkeerd met het Greenworksboompje en zijn de productbladen gekoppeld.

Niets doen is geen optie. Samen maken we Nederland duurzamer.

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl