Gevoelige Bailey lampen

maart 13, 2023

Zoals de professional inmiddels van Bailey mag verwachten, blijft dé specialist op het gebied van lichtbronnen het assortiment uitbreiden. In de serie sensorlampen voert Bailey sinds een paar jaar zeer succesvol de A60, ST64 filament lampen, een GU10 LED-lamp en de Wall Brick budgetarmaturen met een dag/nacht detectie.

Deze serie is uitgebreid met een G45 model, een Ecoplus / Ecobasic model en nu ook verkrijgbaar onder het bekende Spiraled® merk. In de lampen zit een sensor die reageert op natuurlijk licht. Bij schemer onder een bepaalde lux waarde springt de lamp aan. Dit is vooral handig op plekken waar men automatisch licht wenst wanneer het gaat schemeren en weer uit gaat wanneer licht niet meer nodig is. Men hoeft zich in ieder geval nooit meer af te vragen of men de lampen nou uit had gedaan, want dat gaat dus vanzelf. bailey light

Daarnaast introduceert Bailey de Ecoplus Motion Sensor lamp. Deze lamp wordt actief wanneer het schemert (<15 Lux) of donker is. Wanneer de lamp vervolgens binnen 5 meter beweging waarneemt springt hij aan. Na 20 seconden geen beweging gaat de lamp weer uit. Ook in armaturen met mat glas te gebruiken.

Bekijk het hele Bailey assortiment

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl