DMLUX-Moon: hoogwaardig verlichtingsarmatuur

Mooi, makkelijk te installeren en energiezuinig

maart 13, 2023

De Moon is HET armatuur voor woon- en verzorgingscomplexen. Mooi, makkelijk te installeren en energiezuinig.

Breed inzetbaar
De Moon is zeer breed inzetbaar: van residentiƫle projecten tot kantoren en van praktijkruimtes tot winkels en boetieken. Door de aluminium behuizing en de onzichtbaarheid van de schroeven zorgt dit voor een hoogwaardige uitstraling. Daarnaast is het armatuur heel eenvoudig te monteren. Noemenswaardig is de extreem lange levensduur: >99.000 uur. Maak kennis met deze serie opbouwarmaturen!

Ronde, vierkante en rechthoekige uitvoeringen
De Moon is verkrijgbaar in zowel ronde als vierkante en rechthoekige uitvoeringen en in verschillende groottes. Er is zelfs een Moon XL met een diameter van een meter! Hiervoor is een pendelset verkrijgbaar. Over keuzes gesproken: voor alle versies kun je kiezen uit een wit of zwart armatuur. Daarnaast zijn er veel uitvoeringen mogelijk. Van Dali, Triac dimbaar tot een instelbare lichtkleur (3CCT).

Moon Emergency en Premium
Naast de reguliere Moon-uitvoeringen is er ook de Moon Emergency. Dit betreft dezelfde LED-opbouwer met dezelfde hoogwaardige afwerking, maar dan met een ingebouwde noodunit. Waar de Moon standaard al waterdicht is (IP54) heeft de Premium-uitvoering van de Moon een nog betere bestendigheid (IP65). Daarnaast is de Premium vandaalbestendig (IK10) en standaard dimbaar. Dit is het ideale armatuur voor in de meest veeleisende omgevingen zoals portieken, terrassen, parkeergarages en sporthallen.

Moon Sensor, Master & Slave
Tot slot is de Moon er ook als Moon Sensor, die dankzij detectoren alleen brandt wanneer dat nodig is. Wel zo duurzaam! Vier verschillende opties voor de brandtijd en vier niveaus voor de gevoeligheid van de bewegingssensor. Deze sensor is tevens een instelbare daglichtsensor. Ook verkrijgbaar in (draadloze) Master en Slave uitvoering.

Bekijk het gehele assortiment
DMLUX heeft een ruim assortiment aan verlichtingsarmaturen. Bekijk hieronder het gehele assortiment.

Ga naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl