De Hager wandcontactdoos met USB A en C

maart 13, 2023

Overal flexibel opladen? Deze wandcontactdoos geeft je de mogelijkheid om drie apparaten tegelijk op te laden. Dit maakt de toepassing geschikt voor zowel je eigen huis, op het werk of in openbare ruimtes. Een compacte 3-in-1 oplossing.

Dé wandcontactdoos voor: één voeding- en twee oplaadkabels.Hager USB wandcontactdoos
Deze wandcontactdoos geeft je de mogelijkheid om drie apparaten tegelijk op te laden. Dit maakt de toepassing geschikt voor zowel je eigen huis, op het werk of in openbare ruimtes.

Wat maakt dit product uniek?
Het bevat een compacte 3-in-1 oplossing. Met deze wandcontactdoos kun je jouw devices snel USB-laden met max. 3A (5VDC). Het biedt ook veel mogelijkheden op het gebied van design. De USB A en C is namelijk geschikt voor de Berker designseries S.1, Q.1, Q.3, Q.7, B.3, B.7, K.1 en K.5. Beide USB poorten zijn aanwezig zodat zowel oude als nieuwe USB-stekkers worden ondersteund.

Productspecificaties:
– Wandcontactdoos randaarde: 230V, 16A
– USB-A-poort: max. 2,4A (5VDC) laadstroom
– USB-C-poort: max. 3A (5VDC) laadstroom
– Bij gelijktijdig gebruik van A en C: beide 1,5A (5VDC) laadstroom
– Een inbouwdiepte van 32 mm

Voorzien van installatiegemak
Van de verpakking tot aan het wisselen van het design. Ook de USB A en C installeer je moeiteloos. Tot in de kleinste details is nagedacht over slimme oplossingen voor optimaal installatiegemak. Door de hoogwaardige kwaliteit van het robuust materiaal buigt de draagring tijdens het monteren niet krom.

Bekijk in de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl