Comelit CCV-keurmerk voor de geleverde brandmeldinstallaties

maart 27, 2024

Met trots kunnen we vertellen dat Comelit nu officieel ‘bekroond’ is met het CCV-certificatiemerk voor de te leveren brandmeldinstallaties. Een keurmerk dat niet alleen de zekerheid biedt over de kwaliteit van de geleverde producten, maar ook het bewijs is dat deze brandmeldinstallaties voldoen aan de gestelde eisen van het CCV.

Een brandmeldinstallatie moet altijd betrouwbaar zijn, deze speelt tenslotte een cruciale rol in de brandbeveiliging als er brand uitbreekt. De brandmeldinstallatie moet niet alleen de brand snel opmerken en melden, maar stuurt ook de ontruimingsinstallatie, blusinstallatie en de eventuele liften aan. Door een betrouwbare installatie kunnen de verwoestende gevolgen van een brand worden tegengegaan. Met het CCV-keurmerk heeft Comelit bewezen dat de geleverde brandmeldinstallaties voldoen aan de kwaliteit en eisen volgens de certificatieschema’s van CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid). Hét bewijs voor opdrachtgevers en gebouweigenaren dat Comelit producten levert die voldoen aan de gestelde eisen. Wel zo’n veilig gevoel.

Comelit biedt met LogiFire een ruime keuze aan detectie- en signaleringsapparatuur.

LogiFire is EN54-13 gecertificeerd en er zijn BIM-modellen beschikbaar. Bovendien biedt Comelit:

  • standaard 5 jaar garantie op de Fire producten.
  • gratis trainingen, ondersteuning en advies.
  • Opstellen van PvE’s.
  • assistentie bij inbedrijfstelling en oplevering.

Integreerbaar, ook met systemen van derden
De LogiFire centrales zijn te integreren met het Comelit IP video-­deurintercomsysteem, gebouwbeheersystemen van derden en met het Comelit Horus­supervisiesysteem: software die brand­, alarm­, CCTV­ en video­-deurintercomsystemen integreert in één enkel platform.

Cloudoplossingen
Comelit cloud Fire is een Europees platform dat als aanvullende dienst het beheer van de brandmeldinstallatie vereenvoudigt. Bovendien kan Fire Cloud pushberichten sturen en kan de status van het systeem op afstand via de app worden uitgelezen.

LogiVox ontruimingscentrale
Dé stem van een ontruimingscentrale en de logische uitbreiding op de LogiFire brandmeldcentrales. Deze all-in-one gesproken woord ontruimings- en omroepsystemen worden gekenmerkt door eenvoud van installatie, programmering en gebruik. Uiteraard te integreren met de LogiFire brandmeldsystemen.

Bekijk de Comelit LogiFire brandmeldcentrales in de webshop

Bekijk producten

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl