Binnenkort verkrijgbaar: Ajax Systems camera's

maart 29, 2024

Vanaf april zijn ook de videobewakingsproducten van Ajax Systems leverbaar. Deze bieden volgens de leverancier de beste beveiliging én privacy, evenals uitstekende beeldkwaliteit en een videoarchief waarin makkelijk genavigeerd kan worden.

Ajax Systems heeft onlangs TurretCamBulletCam, en DomeCam Mini camera’s geïntroduceerd als onderdeel van de Baseline-productlijn. Deze apparaten maken gebruik van de kracht van de bedrijfseigen JetSparrow-technologie en combineren bewaking in hoge resoluties met een ongeëvenaarde bescherming van privacy. Ze zijn ontworpen met veelzijdigheid in gedachten en zijn, dankzij hun IP65-classificatie, geschikt voor binnen- en buiten. De wachtwoordloze verificatie zorgt voor een naadloze en veilige installatie. Met verschillende matrixtypen en lenzen voldoen de camera’s aan diverse bewakingsbehoeften.

Veiligheid en privacy
Vanuit de overtuiging dat veiligheid en privacy naast elkaar kunnen bestaan, is de MotionCam-serie uitgerust met een privacy-menu. Daarnaast bieden de Ajax-camera’s een geïntegreerde en efficiënte bewakingsoplossing, aangedreven door een bedrijfseigen technologie voor videostreaming. Deze camera’s zijn gesynchroniseerd met de systeemgebeurtenissen, waardoor gebruikers snel toegang hebben tot videogegevens en op scenario’s gebaseerde opnames kunnen maken die aan hun wensen kunnen worden aangepast.

Duurzaamheid
De TurretCam, BulletCam en DomeCam Mini zijn kenmerkend door hun minimalistische ontwerp en bieden duurzaamheid met een IP65-classificatie. Ze hebben verschillende lensopties, ingebouwde versnellingsmeters melden bij demontage en schokken en een sleuf voor een microSD die maximaal 256 GB ondersteunt. Het geluid is helder dankzij de G722 codec-microfoon. De backlight zorgt voor zichtbaarheid bij diverse omstandigheden.
De True WDR-technologie in elke camera balanceert de verschillen in belichting en zorgt zo voor heldere videobeelden bij gevarieerd licht. De configuratie van WDR is eenvoudig uit te voeren via de app. De IR-ledlampjes, versterkt door de lenzen, bestrijken afstanden van maximaal 35 meter voor TurretCam en BulletCam, en 30 meter voor DomeCam Mini.
Videostreaming gaat snel dankzij JetSparrow, de innovatieve technologie voor videostreaming van Ajax. De substream maakt snel en soepel terugspoelen door de opnames mogelijk en JetSparrow voorziet de gebruiker direct van de volledige opname. De substream kan eenvoudig worden geconfigureerd in de app.

Kunstmatige intelligentie
Ajax-camera’s met de mogelijkheden voor AI-analyse kunnen verschillende objecten onderscheiden, waardoor een selectieve opname mogelijk is. Dit zorgt ervoor dat alleen relevante gebeurtenissen worden opgenomen, zoals een persoon die een kamer binnenkomt of een auto die een parkeerplaats oprijdt. Alle verwerking wordt door de camera uitgevoerd, waardoor de infrastructuur minder wordt belast en meer opslagruimte wordt bespaard in vergelijking met traditionele bewegingsdetectoren die reageren op pixelbeweging op het scherm. De AI-expertise van Ajax is volledig in huis ontwikkeld en heeft geen banden met twijfelachtige gegevensbronnen.

Maak vandaag nog je bestelling klaar en verzeker jezelf van de nieuwste Ajax-camera’s!

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl