Bezoek ons dit jaar weer op het FireSafety & Security Event

10 en 11 april 2024

februari 22, 2024

Op 10 en 11 april organiseren de Federatie Veilig Nederland, Techniek Nederland en VEB dit 2-daagse event, voor iedereen die een oplossing zoekt op het vakgebied van brand en/of beveiliging. Ook dit jaar vindt het evenement plaats in de Brabanthallen in Den Bosch.

Twee dagen lang kunnen installateurs, eindgebruikers en leveranciers in een gezellige ambiance netwerken en kennis delen over brand & beveiliging. Oosterberg is erbij en we laten je graag zien wat beveiliging voor je kan betekenen. Je vindt ons op stand G.23.

Jeroen Koenen, hoofd beveiligingssystemen: “Wij leveren naast de elektrotechnische materialen, ook beveiligingsproducten, zoals camera’s, alarmsystemen, brandbeveiliging, toegangscontrolesystemen en intercoms. Hierbij spelen wij in op de groeiende vraag vanuit de markt naar deze artikelen. Je kunt bij ons terecht voor producten van de merken, zoals onder andere Maasland, Comelit, Paxton,  Dahua, Hikvision en Ajax Systems. Bij onze groothandel beveiliging vind je zowel beveiligingsmaterialen als de installatiematerialen die je nodig hebt. Of het nu gaat om UPS-en, batterijen, alarmkabels, buizen, clips, patchkasten, masten of specifieke beveiligingsmaterialen: bij ons ben je aan het juiste adres. Zo hoef je slechts één bestelling te plaatsen en worden alle benodigdheden in één keer geleverd. Dit is niet alleen gemakkelijk en efficiënt, maar zorgt ook voor een lagere CO2-uitstoot.“

Bezoek onze stand en we zien je graag!
Registreer je direct voor gratis toegang tot FireSafety & Security. Je bent van harte welkom! De beurs is gratis te bezoeken.
Ook lezingen, catering en parkeren zijn inbegrepen.

Maak een afspraak
Wil je tijdens de beurs een van onze beveiligingsspecialisten spreken over concrete producten, toepassingen of oplossingen? Maak dan alvast een afspraak!

Tot op de beurs!

REGISTREER JE GRATIS                                                  MAAK EEN AFSPRAAK


Ben je niet op de beurs, maar wel benieuwd naar ons aanbod op het gebied van beveiliging?

Neem dan contact op met ons team Beveiliging, tel. 055 369 55 12 of beveiliging@oosterberg.nl

Terug naar Algemeen nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl