Zelf programmeren en beheren met Normalink!

Installeren, Programmeren, Identificeren – Kind kan de was doen!

januari 17, 2019

De Normalink applicatie wordt continu verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Installeren en zelf programmeren kan met deze toepassing echt! De Normalink software kan, bij gebruik van Normalux armaturen, werken met een additionele ” Normalink code”. Deze code maakt na adresseren kinderspel van de armatuur identificatie. Armaturen worden geïnstalleerd in het project, waarna op de tekening de armatuur locatie kan worden gemarkeerd met de meegeleverde codestikker. Na installatie kan in het comfort van uw kantoor, met behulp van de tekening eenvoudig de Normalink code worden gekoppeld aan de DALI code.

Normalink stelt in staat om een nood- en algemene verlichtingsinstallatie eenvoudig te beheren, te testen en te gebruiken als systeem om licht-scenario’s en tijdschakelingen uit te voeren.
Met gebruik van de IDNG-EAD adapter kunnen ook standard licht- of bewegingssensoren worden gebruikt om de installatie te schakelen.

Eind 2018 zullen ook de Gebouw Beheer software en de master gateway beschikbaar komen. Hiermee wordt de functionaliteit van Normalink weer verder uitgebreid, en kan op basis van autocad tekeningen visueel worden geprogrammeerd en kan ook visueel de status, storingen en locatie eenvoudig worden vastgesteld per armatuur.
Met de introductie van de mastergateway wordt het ook mogelijk om vanuit Normalink via Modbus te communiceren met andere applicaties van derden.

Eenvoudig te installeren, eenvoudig te adresseren en nu ook kinderlijk eenvoudig te beheren!

Klik hier voor meer informatie over Normalink op onze website

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl