YellowGate draaipoort verhoogt veiligheid op industriële locaties

juni 8, 2022

YellowGate produceert een veelzijdige veiligheidspoort voor een groot aantal industriële toepassingen. De YellowGate universele draaipoort is een enkele, eenvoudige poortoplossing voor valbeveiliging en is ISO-genormeerd. De YellowGate draaipoort is gemakkelijk aan te passen van 40,6 tot 91,4 cm breedte en biedt de grootste variabele opening van elke draaipoort op de markt. Hiermee is iedere doorgang op industriële locaties optimaal beschermd… Wel zo veilig voor jouw medewerkers.

Eenvoudige installatie en aanpassing draairichting

De YellowGate draaipoort is eenvoudig te installeren zonder snijden, lassen of boren. Hiermee wordt enorm op de installatiekosten bespaard. Zelfs de draairichting van de YellowGate is eenvoudig aan te passen, zonder lastige montage.
De zogeheten Malbec-spanner elimineert de noodzaak voor het meest voorkomende faalpunt van een draaipoort, namelijk de veer. Het Malbec-spannersysteem zorgt elke keer weer voor een instelbare spanning en onderhoudsvrije sluiting. Andere draaipoorten vereisen omklapbare onderdelen of lastige montage, wat de flexibiliteit beperkt. Bij YellowGate kun je simpelweg de zwenkrichting veranderen door een paar bouten aan te passen.

Belangrijkste kenmerken:

·      Universele draaipoort: aan te passen van 40,6 tot 91,4 cm
·      Géén extra onderdelen nodig
·      Eenvoudig te installeren zonder snijden, lassen of boren
·      Draairichting eenvoudig aan te passen
·      Genormeerd volgens ISO EN1422-3
·      Garantie 2 jaar

Flyer en brochure

Bekijk de YellowGate flyer en brochure op de website van Nedelko.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl