Wieland Universele veiligheidsrelais uit voorraad leverbaar

januari 22, 2018

Isolectra levert Wieland Universele veiligheidsrelais. Op maat gemaakte oplossingen voor de veiligheid van mens en machine.

Een veiligheidsrelais met uitstekende technische prestaties, efficiënt gebruik, een compact ontwerp, flexibiliteit in toepassingen en variabele aansluitopties. Toepasbaar voor alle veiligheidsfuncties op alle veiligheidsniveaus.

Prestatieniveaus

Afhankelijk van de toepassing en relaiskeuze kunnen deze relais ingezet worden tot de hoogste prestatieniveaus PLe/Categorie 4 (EN ISO 13849-1) of SIL 3 (EN 62061).

Basis veiligheidsrelais

De basisapparaten van de SNA, SNO, SNS, SNT en SNZ series, beschikken over veilige interne logica-componenten voor het bewaken van de verschillende veiligheidsfuncties zoals:

  • Noodstop monitoring
  • Bewaking van beschermende deuren en vergrendelingen
  • Lichtgordijn monitoring
  • Tweehand relais
  • Monitoren van kleppen niveauschakelaars
  • Veiligheidscontactuitbreidingen
  • Veiligheidsvloermatten

Basis veiligheidsrelais met tijd functies

Het basis veiligheidsrelais van de SNV serie biedt naast de genoemde veiligheidsfuncties een tijd vertraagde veilige output, instelbaar op het relais.

Contactuitbreidingen

Het contactuitbreidingsrelais van de SNE serie wordt gekoppeld met het basisveiligheidsrelais en intern redundant gekoppeld, waarmee het aantal contacten kan worden uitgebreid.

Stekerbaar

De veelzijdige toepassingsmogelijkheden worden compleet gemaakt met de keuzemogelijkheid tussen codeerbaar schroef of push-in aansluitmogelijkheid.

Meer informatie?

Isolectra helpt installateurs hun kennis omtrent industriële installaties te vergroten en valkuilen te vermijden. Wilt u meer weten over industriële toepassingen of heeft u vragen over de Wieland veiligheidsrelais? Bel naar 010- 285 52 00 of mail naar ln.ar1670344719tcelo1670344719si@po1670344719okrev1670344719. Wij helpen u graag!

Direct naar de webshop

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl