WERMA’s SmartMONITOR systeem voorkomt machinestilstand

mei 4, 2020

Fouten in de productie moeten zo snel mogelijk opgespoord worden. Vaak zijn er in productieplants geen systemen aanwezig om problemen, die een operator aan de assemblagelijn ondervindt, te voorkomen of machinestilstanden te melden. Het duurt soms uren, zelfs dagen om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen bij een storing. Dit zorgt voor grote vertragingen tijdens het productieproces. Veel bedrijven zochten en vonden hun ideale oplossing bij het SmartMONITOR systeem van WERMA.

Bedrijven zetten volop in op INDUSTRIE 4.0 Vele bedrijven richten zich volop op Industrie 4.0 en willen zo het eigen productieproces continu optimaliseren en machinestilstand voorkomen. In het verleden kregen bedrijven vaak af te rekenen met machinale storingen waarvan de exacte oorzaak niet kon worden achterhaald. Op zoek naar een oplossing komen bedrijven terecht bij het slimme, radiogestuurde en retrofit systeem ‘SmartMONITOR’ van WERMA.

Intelligent netwerk

WERMA’s SmartMONITOR systeem helpt processen meer lean, efficiënter en sneller te zijn. Het is een intelligent, radiogestuurd systeem dat performantiegegevens van machines opneemt en deze via een radioverbinding naar een database stuurt waar ze geanalyseerd worden. Het systeem maakt deel uit van de WERMA signaaltoren. Door deze signaaltorens in een intelligent netwerk op te nemen, wordt een eenvoudig, betaalbaar retrofit alternatief gecreëerd voor conventionele, complexe MDC systemen.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl