Waterproof armaturen met sensor

januari 30, 2020

Deze waterproof armaturen kom je overal tegen: Parkeergarages, galerijen, gangen, opslagruimtes. Dat zijn dus vaak plekken waar de verlichting niet de hele dag hoeft te branden. Daarom is er nu ook een versie met een sensor beschikbaar. Het armatuur heeft een lichtsensor, hij gaat alleen aan na detectie van beweging als het lichtniveau onder de 200 lux komt. Met de dipswitches heb je een aantal instel mogelijkheden.

Je kan de uitlooptijd van het armatuur instellen, je hebt keuze uit 10 of 3 minuten vol aan. Na die tijd blijft het armatuur nog even op 50% branden. Daarna kan je ervoor kiezen om het armatuur uit te laten gaan, of hem op 20% te laten branden. Bij de in- en uitgangen van parkeergarages wordt dat bijvoorbeeld vaak als prettig ervaren. Energiebesparing en gebruikerscomfort gaan hand in hand!

Daarnaast kan je de gevoeligheid van de sensor instellen, kies voor 3 of 6 meter. Als je de dipswitches hebt aangepast moet je altijd het armatuur even uit en opnieuw aan doen, pas dan zijn de wijzigingen werkzaam. De armaturen zijn IP65 en zijn net als de standaard versie verkrijgbaar in 60, 120 en 150 cm. Natuurlijk krijg je 5 jaar Interlight garantie!

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl