Webinar Industry 4.0 revolutie of evolutie?

met Schneider Electric - 28 oktober 2021

Oosterberg organiseert samen met Schneider Electric het webinar Industry 4.0 revolutie of evolutie? op donderdag 28 oktober a.s.

Luuc Nauta van Schneider Electric neemt ons mee in de vierde industriële revolutie om uiteindelijk te eindigen bij de componenten voor het open platform Eco Struxtures die Internet connectiviteit mogelijk maken.

Industrie 4.0: Technologische Evolutie of Industriële Revolutie?

In dit webinar wordt ingegaan op de vraag of de technologische ontwikkeling van onze tijd een logische voortgang is van de techniek, of dat ze de voorbode is van een revolutionaire verandering van onze samenleving. Om die vraag te beantwoorden worden er parallellen getrokken met eerdere industriële revoluties en wordt er gekeken naar de noodzaak van de toepassing van nieuwe technologieën in het licht van duurzaamheid.

Schneider Electric laat aan de hand van EcoStruxure hun antwoord zien op de uitdagingen van onze tijd en de concrete invulling die zij daaraan geven.

Tot slot wordt aan de hand van een aantal productontwikkelingen aangegeven op welke wijze digitalisering een belangrijke rol speelt in en aantal recentere productlanceringen voor de industrie. Aan het eind van deze webinar zult u zichzelf de vraag stellen “Bouw ik nog met de technologie van de vorige eeuw, of bouw ik met technologie waarmee ik jaren vooruit kan?“

Breng je kennis op peil en schrijf nu in voor het webinar Industry 4.0 revolutie of evolutie
op 28 oktober om 09.00 uur!

Wanneer en hoe laat?

Je kunt de live-kennissessie volgen op het volgende tijdstip.

Datum   Tijd
Donderdag 28 oktober 2021 9.00 – 10.00 uur

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je het live-webinar graag bijwonen? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop hieronder. Vervolgens zal je een bevestiging met link ontvangen, zodat je kunt deelnemen aan het webinar.

Webinar 28 oktober – 9.00 uur t/m 10.00 uur

 

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl