Webinar Food/Hygienic Design - 25 november 2021

Rittal vertelt je alles over het hygiënisch ontwerp van uw schakel- of besturingspaneel

Bij het ontwerpen van een machine of installatie waarbij hygiëne een voorwaarde is gelden vele regels. In bijvoorbeeld de voedselproductie moet aan verschillende richtlijnen en verordeningen voldaan worden en zijn er specifieke regels die ook gelden voor de schakel- en besturingspanelen. Dat vraagt om goede uitwisseling van informatie en vaak ook een specifieke uitvoering van het paneel.

In het kort gaat het over het volgende: Schakel- en besturingskasten die worden gebruikt bij machines en installaties in bijvoorbeeld voedselproductie moeten voldoen aan de geldende regelgeving. De uitvoering van de voor deze toepassing beschikbare kasten kan verschillen per zone waarbij voor de zwaarste zone de eisen resulteren in een specifieke uitvoering. Hygiënische ontwerp en daarbij reinigbaarheid vragen om specifieke aandacht maar ook temperatuurhuishouding en kabelinvoer zijn engineeringsaspecten.

Oosterberg organiseert samen met Rittal het webinar Food/Hygienic Design op donderdag 25 november a.s. en zal in gaan op de vraag waar op te letten bij het hygiënisch ontwerp van uw schakel- of besturingspaneel voor een machine of installatie in de productieruimte.

Inhoud webinar

In deze korte sessie behandelen we onder andere:

  • Welke specifieke eisen gelden bij een hygiënisch ontwerp en hoe worden die vertaald naar een product
  • Welke aandachtspunten en eisen zijn van toepassing
  • Welke mogelijkheden zijn er nog meer vanuit die specifieke eisen van hygiënisch ontwerp

Breng je kennis op peil en schrijf nu in voor het webinar Food/Hygienic Design
op 25 november om 09.00 uur!

Wanneer en hoe laat?

Je kunt de live-kennissessie volgen op het volgende tijdstip.

Datum   Tijd
Donderdag 25 november 2021 9.00 – 10.00 uur

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd en wil je het live-webinar graag bijwonen? Meld je dan nu aan via de aanmeldknop hieronder. Vervolgens zal je een bevestiging met link ontvangen, zodat je kunt deelnemen aan het webinar.

Webinar 25 november – 9.00 uur t/m 10.00 uur

 

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl