Energiemanagement met Smart panel

Laadpalen, warmtepompen, zonnepanelen en veiligheidssystemen zorgen voor veel veranderingen. Daar waar alle stroom samen komt in een gebouw. Slimmer omgaan met energie begint dan ook bij de verdeler ofwel het distributie-paneel.

Slimme innovaties als realtime monitoring, overspanningsbeveiliging én Load Balancing zorgen ervoor dat je:
–      voldoet aan de wet- en regelgeving,
–      inzicht hebt in je systemen,
–      risico’s verlaagt en
–      kan gaan besparen en verduurzamen.

In deze training voor de elektrotechnische installateur neemt Oosterberg je samen met de leverancier Schneider Electric mee in de wereld van het energiemanagement.

Energiemanagement is een onderwerp wat veel wordt besproken en waar veel over wordt gecommuniceerd. Naast een detaillering op het gebied van wet en regelgeving, geven we je ook praktische tips. Daarnaast integreren we het onderwerp PV (zonnepanelen) in de training.

De training wordt afgesloten met de presentatie van een oplossing die de volgende dag al toegepast kan worden bij kleine ondernemingen om de kritische groepen inzichtelijk te maken en te voorzien van alarmering.

Inhoud training

  • Energiemanagement (inclusief wet en regelgeving)
  • Integratie van de module PV installatie
    – Wet en regelgeving, maar ook praktische tips.

Waar en wanneer?

Op dit moment zijn er geen data beschikbaar*. Heb je interesse in het volgen van deze training, stuur dan een email naar scholing@oosterberg.nl, onder vermelding van training Smart panel.
Wij informeren je dan zodra er nieuwe beschikbare data zijn.

*onder voorbehoud van en rekening houdend met de RIVM richtlijnen i.v.m. Covid-19.

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl