Stroomversnelling

Nul op de meter

De markt voor energiebesparende maatregelen neemt in rap tempo toe. In Nederland hebben we ca. 7,2 miljoen woningen waarvan ca. 5,4 miljoen met een relatief slechte energieprestatie: energielabel C of lager. De vraag naar oplossingen met verregaande energieambities groeit. De stroomversnelling is een unieke samenwerking om op zeer grote schaal en op korte termijn vraag en aanbod te creëren voor ‘ Nul op de meter verbouwingen’.

Wat houdt het in?

Oosterberg verbindt zich samen met Rensa (verwarming en ventilatie) en Raab Karcher (bouwmaterialen) aan deze deal om met vereende krachten op korte termijn en op grote schaal renovaties naar Nul op de Meter voor huizen van particuliere huiseigenaren mogelijk te maken. Wij doen dit samen met het stroomversnellingsnetwerk dat bestaat uit ambitieuze bouwers, toeleveranciers, corporaties, gemeentes, financiers, netbeheerders en anderen betrokken partijen.

Wie is de doelgroep?

Rijwoningen uit de periode 1950-1980 van zowel particuliere huiseigenaren tot woningbouwcorporaties.

Wat is een Nul op de Meter woning?

Een
 huis dat evenveel (of meer) energie opwekt als dat het nodig heeft voor het huis en het huishouden. Dat kan door een upgrade van de woning met onder meer gevelaanpak, slimme installaties en eigen energieopwekking.

De kosten van deze aanpassingen worden betaald met het geld van de oude energierekening. Hierdoor blijven de woonlasten voor de bewoners gelijk, een beter huis voor hetzelfde geld dus.

Meer weten? 

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl