Duurzaam Gebouwd

Kennis delen en nieuwe business ontwikkelen

Duurzaam Gebouwd is hét integrale platform voor de bouw- en vastgoedsector. De inzet is het realiseren van een integrale verbinding in de bouwkolom en het stimuleren van duurzaam bouwen. De bouwbranche staat voor enorme uitdagingen: van het reduceren van faalkosten tot het verminderen van CO2-uitstoot. Duurzaam Gebouwd brengt als integraal platform daarom alle schakels in de bouw- en vastgoedsector samen en richt zich, samen met toonaangevende partner, waaronder Oosterberg, op integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe business.

De missie van platform Duurzaam Gebouwd is de samenwerking in de integrale bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. Dit doet Duurzaam Gebouwd door drie concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren.

Wat doet Duurzaam Gebouwd?

  1. Het platform communiceert 24/7 via multimediaproducten actueel nieuws, innovaties, projecten en visies. Het platform genereert impact door de onafhankelijkheid en het grote bereik.
  2. Het platform verbindt de top 250 professionals en organisaties vanuit de integrale bouw- en vastgoedsector met elkaar, met als doel co-making en business te ontwikkelen.
  3. Het platform activeert door ‘open source’ ontsluiten van hoogwaardige kennis, innovaties en workflow tools

Meer weten?

Bron: http://www.duurzaamgebouwd.nl/

 

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl