Voorkom overbelasting en storing

juni 6, 2017

Zou het niet mooi zijn om vooraf geïnformeerd te worden over een mogelijke storing in uw elektrische installatie?

Dit wordt opgelost met de innovatie van Schneider Electric: PowerTag®. Deze meet niet alleen de energie en het vermogen in realtime,

maar monitort ook de belasting per fase en informeert u preventief via een email om een overbelasting te voorkomen. “Tag” uw automaten, wanneer en waar u maar wilt en blijf volledig op de hoogte van uw installatie.

PowerTag® is geïntegreerd in het Acti9 Smartlink systeem en kan ook worden geïnstalleerd in bestaande installaties. Het is de kleinste en meest betrouwbare draadloze energiesensor die beschikbaar is op de markt en speciaal ontworpen om de monitoring van uw elektrische installatie te perfectioneren.

Dankzij de compacte afmetingen kan de PowerTag® probleemloos worden ingebouwd en neemt geen extra ruimte in op de DIN rail. De Acti 9 Smartlink verzameld de gegevens die draadloos worden ontvangen van de PowerTag®.

Met behulp van de geintegreerde webpagina kunt u eenvoudig deze informatie exporteren naar een dashboard (Excel/PDF) of naar uw Building Management System (BMS). Op deze manier beschikken de eigenaars van gebouwen en facility managers over krachtige real-time gegevens.

Direct naar de webshop 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl