Voor de beleving van de klant

september 10, 2019

Licht kan een beleving maken of breken. Daarbij is geen enkele situatie gelijk, en dat betekent dat soms de oplossing specifiek voor de toepassing gecreëerd moet worden. Klemko Techniek heeft hiervoor het Lumiko assortiment verder uitgebreid. Er zijn drie nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd voor nog meer oplossingen. De Lumiko collectie omvat armaturen ter vervanging van halogeenverlichting met perfecte lichtkwaliteit, optimale besparing en installatiegemak als uitgangspunten.

Dimbare trackspots

Nieuw in het assortiment zijn de witte B-Trackspots. Voorheen waren de B-Trackspots alleen in het zwart verkrijgbaar. De B-Trackspots zijn nu ook dimbaar te verkrijgen. De spots hebben enerzijds een industriële look, maar zorgen dankzij de kleurtemperatuur van 2.700 Kelvin tegelijk voor een huiselijke sfeer.

De flexibiliteit van trackspots wordt steeds vaker toegepast in woningen om specifieke lichtaccenten te leggen die makkelijk verplaatsbaar zijn wanneer de indeling verandert. Doordat de trackspots in hun 3-faserail per fase gedimd kunnen worden, creëert u eenvoudig verschillende lichtscènes voor uw klant.

Downlighter

De Juno LED module is nu te verkrijgen in twee nieuwe varianten. De twee extra toevoegingen zijn de Tuneable White 868296 en Dim to Warm 868298. Met Tuneable White is het mogelijk om de kleurtemperatuur in te stellen van warm wit naar koel wit, zodat het aan te passen is naar de persoonlijke voorkeuren in iedere situatie.

De Juno downlighter kan aangestuurd worden door constante stroominstellingen tussen de 110 en 500 mA. Daarmee vervangt deze downlighter eenvoudig 2x 18 W PL tot aan 1x 7 W PL armaturen.

Meer informatie

Heeft u vragen over de downlighter of de B-Trackspot? Kijk dan op http://www.klemko.nl

Terug naar Productnieuws

©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl