Voldoen aan de energiebesparingsplicht?

OPPLE Lighting helpt u daarbij!

mei 19, 2019

Het Activiteitenbesluit milieubeheer verplicht bedrijven en instellingen (inrichtingen) die vanaf 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m³ aardgas(equivalent) per jaar verbruiken om alle energiebesparende maatregelen met een terugverdientijd van vijf jaar of minder te treffen.

Een van de energiebesparende maatregelen is overstappen op energiezuinige (LED) verlichting.

Highbay range

Highbay armaturen zijn een goede vervanging voor traditionele klokarmaturen. Ze zijn robuust en zeer efficiënt. U bespaart al snel 80% op uw energiekosten. Onmiddellijk 100% licht bij inschakeling is een ander groot voordeel van LED.

De keuze uit een 60, 100 of 60+100 graden bundel, DALI of non-DALI geeft u alle flexibiliteit. Door het speciale ontwerp van het optiek zijn er minder armaturen nodig, waardoor u opnieuw een besparing kunt realiseren ten opzichte van uw huidige installatie.

De Highbay’s zijn water- en schokbestendig (IP65/IP66 en IK08) en voldoen daarmee aan alle eisen en applicaties voor binnen en buiten.

Trunking

Het OPPLE lichtlijnsysteem is een extreem snel te installeren systeem en biedt keuze uit vier verschillende bundelhoeken en drie handige bevestigingsmethoden. Monteer de lichtlijnen via een ketting, een in lengte aanpasbare staalkabel (max. 3 meter) of met een montageclip direct tegen het plafond.

OPPLE LED Trunking heeft een zeer hoge efficiëntie van 160 lm/W waardoor u tot 65% op uw energiekosten bespaart in vergelijking met conventionele verlichting. De lange levensduur zorgt voor een verlichtingsinstallatie zonder zorgen, ook in de toekomst.

Een besparingstool, een lichtlijn-configurator en meer LED oplossingen voor de industrie, vindt u op: OPPLE.COM

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl