Vol energie in de keuken – Bachmann keukenunits

november 20, 2018

Een keuken is veel meer dan een plek waar alleen wordt gekookt; het is de sociale ontmoetingsplek waar na een dag werken de dag wordt doorgenomen. Stroompunten worden daarom steeds belangrijker voor het aansluiten van de mixer of een mobiele telefoon. OCS heeft als officiële Bachmann importeur met een groot assortiment aan producten diverse handige units standaard op voorraad.

Op of in het keukenblad

Het keukenblad is vaak een plek die al vol genoeg is. De stroomunits moeten dus zo min mogelijk ruimte innemen. Daarom biedt OCS mooie Bachmann units die in het werkblad verdwijnen of gemakkelijk in de wand kunnen worden gemonteerd. Daarnaast kunnen bijna alle stroompunten worden afgesloten, waardoor een unit (spat)waterdicht is. De opbouwunit CASIA kan bijvoorbeeld gemakkelijk op het werkblad worden geplaatst, liggend of in een ongebruikte hoek op het aanrechtblad.

Een groot voordeel van keukeninbouwunits is hun geringe inbouwdiepte en dat ze vaak vanaf de voorzijde kunnen worden gemonteerd. Zo kunnen de units ook makkelijk later worden gemonteerd. Verder zijn alle Bachmann units modulair in te vullen. Zo kan een unit naar wens samengesteld worden met 230V- of multimedia-aansluitingen zoals USB-Charger, Cat6, USB3.0 etc. De units zijn leverbaar in diverse kleuren.

Bekijk alle units op www.ocsystems.nl of kies uit onderstaande types:

Type                                                                                            Art.nr.
Pix 1x230V in RVS look 926.001
Twist RVS look 1x 230V + 2x USB-charger incl. 2m RA 931.031
Elevator RVS look 1x 230V + 2x USB-charger incl. 2m RA 928.017
Due zwart 2x230V 2m RA 55.10.366
Casia RVS look4x230V + 2x USB-charger + 1x Schakelaar, incl 2m RA 923.006

 

 

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl