Voedingen met standaardfunctionaliteit

november 18, 2021

De TRIO POWER-voedingen met standaardfunctionaliteit zijn perfect geschikt voor toepassingen in de machinebouw. Alle functies en de ruimtebesparende bouwvorm van de TRIO POWER-voeding zijn afgestemd op de hoge vereisten in dit bereik. De extreem robuuste voedingen garanderen ook onder moeilijke omgevingsomstandigheden een betrouwbare voeding van alle verbruikers.

Uw voordelen:

 • Zeer efficiënt door tijdbesparende push-in-aansluiting waardoor geen gereedschap nodig is en door een smalle bouwvorm
 • Betrouwbaar starten van zware belastingen dankzij een dynamische vermogensreserve met 150% van de nominale stroom gedurende max. 5 s
 • Elektrische robuustheid door een hoge spanningsvastheid
 • Mechanische robuustheid door een hoge trillings- en schokbestendigheid
 • Maximale flexibiliteit dankzij het grote temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C en opstarten bij -40 °C

Aansluiting zonder gereedschap
Door het gebruik van de TRIO POWER-voeding profiteert u van een hoog rendement. Installeer de TRIO POWER-voeding met de tijdbesparende Push-in-aansluiting eenvoudig en snel zonder gereedschap. Bespaar dankzij de slanke bouwvorm bovendien ruimte in de schakelkast. Kies de juiste bouwbreedte voor uw toepassing:

 • Eenfase TRIO POWER-voedingen:
  30 mm voor 24 V/3 A
  35 mm voor 24 V/5 A en 12 V/10 A
  42 mm voor 24 V/10 A en 48 V/5 A
  68 mm voor 24 V/20 A en 48 V/10 A
 • Driefase TRIO POWER-voedingen:
  30 mm voor 24 V/5 A
  42 mm voor 24 V/10 A
  65 mm voor 24 V/20 A
  110 mm voor 24 V/40 A


Dynamische boost voor extra vermogen
Voor het starten van moeilijke belastingen levert de dynamische boost extra vermogen. TRIO POWER-voedingen starten moeilijke belastingen betrouwbaar en leveren daarvoor gedurende 5 seconden tot 150% van de nominale stroom. Zo blijft de spanning onafhankelijk van de voorbelasting en omgevingstemperatuur ook stabiel in geval van een belastingssprong.
 
 
 
Robuust design
De TRIO POWER-voedingen zijn elektrisch en mechanisch uiterst robuust. Door de hoge  spanningsvastheid van de 1-fase apparaten tot 300 V AC zijn de TRIO POWER-voedingen elektrisch robuust. Ook bij langdurige uitval van een fase functioneren de 3-fase modulen probleemloos. De TRIO POWER-voeding dankt zijn mechanische robuustheid aan de trillingsbestendigheid tot 4 kg en de schokbestendigheid tot 30 g.

Een betrouwbaar opstarten garandeert TRIO POWER ook bij -40 °C (typegekeurd, vanaf 10 A). Hoge MTBF (Mean Time Between Failure)-waarden van meer dan 1 mln. uur bij +40 °C zorgen voor een maximale beschikbaarheid.

TRIO POWER voor de machinebouw
TRIO POWER-voedingen zijn door het grote temperatuurbereik van -25 °C tot +70 °C, een uitgebreid pakket aan toelatingen met UL 508 en UL/cUL 60950, alsmede het grote ingangsspanningsbereik voor alle AC- en DC-netten optimaal geschikt voor de veeleisende omgeving van de machinebouw. Het compenseren van spanningsval is door de aan de voorzijde instelbare uitgangsspanning van 24 tot 28 V DC mogelijk.

Ingangsspanning:

 • Eenfase TRIO POWER: 85…264 V AC en 99…275 V DC
 • Driefase TRIO POWER: 3x 320…575 V AC en 450…780 V DC


TRIO POWER voor maritieme toepassingen
TRIO POWER-voedingen zijn met hun robuuste design en optimale EMC-eigenschappen (elektromagnetische compatibiliteit) geschikt voor toepassing in maritieme omgevingen (B+D). Twee 1-fase voedingen met uitgangsstromen van 5 en 10 A zijn volgens EN 60954 ook op scheepsbruggen en speciaal voor de voeding van gevoelige belastingen te gebruiken.
 
 
 
TRIO CROSS POWER voor het energieverdelings-board CrossPowerSystem
De voeding TRIO CROSS POWER voor het energieverdelings-board CrossPowerSystem is optimaal geschikt voor toepassing in de machinebouw. Met de push-in-aansluiting kan snel en eenvoudig een 24 V DC-stuurspanning worden aangesloten. Dankzij de montage zonder gereedschap en het automatische contact maken bij het eenvoudige vastklikken is een eenvoudige ingebruikname mogelijk.
 
 
TRIO POWER met beschermklasse IP67
De TRIO POWER-voedingen met beschermklasse IP67 zijn uiterst geschikt voor directie installatie aan de verbruiker in het veld. Dankzij de aluminium-drukbehuizing in weersbestendig design zorgt het apparaat ook in ruwe omgevingsomstandigheden voor een hoge beschikbaarheid van de installatie. Bij veldinstallatie van de TRIO POWER-voeding met beschermklasse IP67 hoeven geen lange kabels te worden gebruikt en wordt ruimte in de schakelkast geschapen.

Terug naar Productnieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl