Verslag Innovatietafel Building Holland 2019

april 19, 2019

Gedurende Building Holland 2019 zaten installateurs, aannemers en bouwmaterialenleveranciers plaats aan de innovatietafel op de stand van Greenworks. Bekijk hieronder de verslagen van de gesprekken aan onze innovatietafel.

Dag 1 – We moeten het woord afval verbieden

Op de drukke eerste dag van Building Holland nemen negen installateurs, aannemers en bouwmaterialenleveranciers plaats aan de innovatietafel. Op de stand van Greenworks praten ze met elkaar over de kansen en uitdagingen van circulair bouwen. Hoe ver zijn we al? Wat brengt de toekomst? Zijn er belemmeringen? En wat is ieders rol in de keten?

Lees het gehele verslag van dag 1 hier

Dag 2 – Hoe werken we nog beter (samen) aan circulariteit?

Circulariteit, hoe gaan we daar in de bouw- en installatiebranche mee om? Welke initiatieven zijn er al? En hoe kan het beter? Dertien kopstukken uit de sector praatten erover tijdens de tweede Innovatietafel; het rondetafelgesprek dat werd georganiseerd door Greenworks tijdens Building Holland 2019.

Voor het volledige verslag, klik hier

Dag 3 – Circulair bouwen en installeren: een kwestie van boerenverstand (en slim samenwerken)

Wat is de rol van de verschillende ketenpartners als het gaat om circulair bouwen? En wat kunnen we doen om samen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken? Dit waren de belangrijkste gespreksonderwerpen van de derde Innovatietafel; het rondetafelgesprek dat werd georganiseerd door Greenworks tijdens de laatste dag van Building Holland 2019.

Het volledige verslag van dag 3 vindt u hier

Terug naar Oosterberg nieuws
©2016 Oosterberg BV     |      Website realisatie: Webton.nl